ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Απρίλιο η δίκη του «bodybuilder» - Κατηγορείται ότι την ζήλευε κι ότι έκαψε μέχρι και την μπυραρία που δούλευε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Απρίλιο η δίκη του «bodybuilder» - Κατηγορείται ότι την ζήλευε κι ότι έκαψε μέχρι και την μπυραρία που δούλευε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον ερχόμενο Απρίλιο έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον 39χρονο «μπόντιμπιλντερ», ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και εμπρησμό μπυραρίας.

Του Φάνη Μακρίδη

Πιο συγκεκριμένα, ο μετανάστης Ali Reza Poor Akbar κατηγορέιται για απειλή, κοινή επίθεση και ψυχολογική βία, αλλά και για εμπρησμό σε γνωστή μπυραρία της Αγίας Νάπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓ. ΝΑΠΑ: Καταγγέλλει τον «μποντιμπιλντερά» πρώην της για ενδοοικογενειακή βία κι ότι έκαψε γνωστή μπυραρία – Παράπονα για κυπριακή Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όλα τα αδικήματα, βάσει των καταγγελιών από την πρώην σύντροφό του έγιναν στο γνωστό θερινό θέρετρο της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Ο 39χρονος επρόκειτο να παρουσιαστεί τη Δευτέρα (20/03) ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου, ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή. Όπως ενημερωθήκαμε, η υπόθεση του Ali Akbar ορίστηκε για τις 25 Απριλίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η πρώην σύντροφός του σε εφημερίδες της Αγγλίας (Daily Record και Mirror), ο Άλεξ, όπως είναι γνωστός ο 39χρονος, έβαλε στο «στοπ λιστ» την 5χρονη κόρη τους, με αποτέλεσμα να παραμένουν εγκλωβισμένες στο νησί μας. Η Κλίφορντ έχει ακόμη μια κόρη από προηγούμενή της σχέση.

Το παράδοξο για την Βρετανίδα -βάσει πάντα των όσων δήλωσε- είναι ότι ο Ακμπάρ (ιρανικής καταγωγής) κατάφερε να βάλει στο «στοπ λιστ» την 5χρονη, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι παράνομος μετανάστης και έχει απελαθεί δυο φορές από την Κύπρο.

Πέραν από άσκηση ενδοοικογενειακής βίας, ο Ακμπάρ κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του και για εμπρησμό μπυραρίας στην Αγία Νάπα όπου η ίδια εργαζόταν. Είπε πως αποφάσισε να χωρίσουν καθώς την ζήλευε και ήταν κτητικός θέλοντας να ελέγχει διαρκώς τις κινήσεις της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top