ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ακούει την ποινή της η σύντροφος του «Μπένη», Σοφία Γρηγορίου – Η ποινή που θα της επιβληθεί

Ακούει την ποινή της η σύντροφος του «Μπένη», Σοφία Γρηγορίου – Η ποινή που θα της επιβληθεί

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου θα επιβάλει ποινή στην 29χρονη Σοφία Γρηγορίου, σύντροφος του Μάριου Χριστοδούλου άλλως «Μπένη», οποία την Πέμπτη 30/03 παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία της συνέργειας. προνοείται

Θυμίζουμε πως η Σοφία Γρηγορίου βοήθησε μετά την διάπραξη των φόνων καθώς παρέλαβε με το όχημα της τον Αλβανό εκτελεστή και τον 32χρονο Χαράλαμπο Ανδρέου, αφού προηγουμένως είχαν κάψει το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποίησαν.

Η Σοφία Γρηγορίου είναι το τρίτο πρόσωπο που μετατρέπεται σε μάρτυρα κατηγορίας και αναμένεται με τις καταθέσεις της να βοηθήσει την κατηγορούσα αρχή στην υπόθεση του τετραπλού φόνου της Αγίας Νάπας.

Ο κ. Κληρίδης την Παρασκευή 31/03 αγόρευσε για μετριασμό της ποινής της πελάτισσας του, αναφέροντας πως για την κατηγορία της συνέργειας την οποία έχει παραδεχθεί, προνοείται ποινής φυλάκισης ως 3 χρόνων.

Ανάμεσα στους μετριαστικούς παράγοντες ο συνήγορος υπεράσπισης της Σοφίας αναφέρθηκε στην εμπλοκή της, η οποία περιορίζεται το βράδυ της 23ης Ιουνίου.

«Τη συγκεκριμένη μέρα νοιώθοντας φόβο για την ίδια της τη ζωή δεν έχει την ευκαιρία να αντιδράσει» επεσήμανε στο τέλος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top