LIFESTYLE

Βόμβα μεγατόνων! Ο Τσίπρας βάζει τέλος στο Survivor!

Βόμβα μεγατόνων! Ο Τσίπρας βάζει τέλος στο Survivor!

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Πρωθυπουργός παρακολουθεί το reality. Το βέβαιο είναι ότιασχολείται με αυτό και μάλιστα εμφανίζεται προβληματισμένος.

«Πάθος» με το Survivor έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με όσα γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στην Ελευθερία του Τύπου.

Όπως γράφει η εφημερίδα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί το reality, αλλά ασχολείται με αυτό και μάλιστα εμφανίζεται προβληματισμένος. Σύμφωνα με όσα είπε στον δημοσιογράφο πηγή του στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός είναι...προβληματισμένος για την «αλλοτρίωση της ελληνικής κοινωνίας».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στο τραπέζι και στις συζητήσεις με τον Νίκο Παππά έχει πέσει η σκέψη μεταφοράς του τηλεπαιχνιδιού μετά τα μεσάνυχτα. Φέρεται να ζήτησε από το Νίκο Παππά αν δεν μπορεί να απαγορευτεί η προβολή του παιχνιδιού, να πάει αργά η προβολή του!

Πηγή: parapolitika.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top