ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκανε Ανάσταση του τμήμα ο 50χρονος Παφίτης – Ήταν τύφλα στο μεθύσι, προκάλεσε τροχαίο και είχε και απίστευτο θράσος!

Έκανε Ανάσταση του τμήμα ο 50χρονος Παφίτης – Ήταν τύφλα στο μεθύσι, προκάλεσε τροχαίο και είχε και απίστευτο θράσος!

Κίνδυνος θάνατος 50χρονος οδηγός από την Πάφο. «Κτύπησε» κόκκινο η ένδειξη αλκοόλης.

Λέγεται αρκετά συχνά, ότι στον τόπο μας πάσχουμε από έλλειψη της ορθής κουλτούρας, σε ότι αφορά την οδική ασφάλεια και ότι αυτή η έλλειψη αποτελεί την κυριότερη αιτία πρόκλησης τροχαίων συγκρούσεων. Αυτή η άποψη, δυστυχώς επιβεβαιώνεται αρκετές φορές μέσα από τα ευρήματα της διερεύνησης του κάθε δυστυχήματος. Όμως το να οδηγεί κάποιος με ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του εφταπλάσιο του κανονικού, δεν δείχνει μόνο έλλειψη αυτής της κουλτούρας, αλλά δείχνει και έλλειψη του στοιχειώδους σεβασμού προς τους συμπολίτες του.

Ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά επέδειξε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 15/04,  50χρονος στην Πάφο, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο, ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Ήταν γύρω στις 10.30 το βράδυ, όταν ο 50χρονος οδηγώντας το αυτοκίνητό του, στη λεωφόρο Χλώρακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα, το όχημα να προσκρούσει αρχικά σε πινακίδα περιπτέρου και στη συνέχεια να ακινητοποιηθεί προσκρούοντας σε δύο μεταλλικούς πασσάλους.

Μέλη της Αστυνομίας, που μετέβησαν στη σκηνή, υπέβαλαν τον 50χρονο σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 143μg% αντί 22μg%. Ακολούθως οδηγήθηκε στην Τροχαία Πάφου, για να υποβληθεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης. Ωστόσο, ο 50χρονος αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση.

 

Για μια ακόμα φορά η Αστυνομία Κύπρου, απευθύνει έκκληση σε όλους τους οδηγούς, να αποφεύγουν την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών πριν από την οδήγηση. Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πολλοί και απειλούν τόσο τους ίδιους όσο και τους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων.

Ο 50χρονος απλά στάθηκε τυχερός. Ο επόμενος όμως;  

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top