ΚΟΣΜΟΣ

Χρυσές δουλειές κάνουν τα γυμναστήρια στη Γερμανία – Πάνω από €5,05 δις ο τζίρος τους τον χρόνο

Χρυσές δουλειές κάνουν τα γυμναστήρια στη Γερμανία – Πάνω από €5,05 δις ο τζίρος τους τον χρόνο

Χρυσές δουλειές κάνουν τα γυμναστήρια στη Γερμανία με ετήσιο τζίρο 5,05 δις ευρώ.

Σύμφωνα με την Ένωση Γερμανικών Γυμναστηρίων περισσότεροι από 10 εκ. Γερμανοί έχουν γραφτεί σε συνολικά 8.700 γυμναστήρια. Μέχρι το 2020 ο κλάδος ευελπιστεί ότι τα μέλη θα ξεπεράσουν τα 12 εκ.

Την τελευταία χρονιά οι μεγάλοι κερδισμένοι της αυξημένης ζήτησης είναι τα γυμναστήρια "χαμηλού κόστους".

Έκθεση για τα γυμναστήρια στη Γερμανία αναφέρει ότι η πιο πετυχημένη αλυσίδα γυμναστηρίων είναι ο όμιλος McFit με 181 γυμναστήρια και 1,1 εκ. πελάτες. Ακολουθούν με κάποια διαφορά οι αλυσίδες clever fix, Fitness First, Kieser Trainig. Για πρώτη φορά το 2016 οι αλυσίδες είχαν περισσότερα μέλη από τα μεμονωμένα στούντιο. Οι τιμές ανά μήνα στα γερμανικά γυμναστήρια κυμαίνονται μεταξύ 34,47 ευρώ στις αλυσίδες και 52,45 ευρώ σε στούντιο της γειτονιάς. Υπάρχουν όμως και μικρές αλυσίδες "πολυτελείας" που στοιχίζουν 65,80 ευρώ το μήνα.

Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι σχεδόν 90% του συνολικού τζίρου των 5,05 δις ευρώ του κλάδου προέρχεται από τις συνδρομές των μελών.

Στον  αγώνα για όλο και περισσότερα μέλη, τα γυμναστήρια έχουν πλήθος νέες προτάσεις για όσους εξετάζουν μια ενδεχόμενη εγγραφή. Στις τελευταίες τάσεις ανήκουν και τα...διαδικτυακά γυμναστήρια, στα οποία τα μέλη κατεβάζουν από το διαδίκτυο τις ασκήσεις που κάνουν στη συνέχεια στο σπίτι. Σύμφωνα με την εταιρία Deloitte τα μέλη των επιγραμμικών (online) γυμναστηρίων έφθασαν μόνο πέρυσι τα 563.000, από τα οποία σχεδόν 200.000 πληρώνουν συνδρομή!
 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top