ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισέρχεται στην εποχή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ο Δήμος Πάφου

Εισέρχεται στην εποχή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ο Δήμος Πάφου

Στην υλοποίηση μιας ακόμη απόφασης με στόχο τον εκσυγχρονισμό προχωρεί από αύριο ο Δήμος Πάφου, καθώς από τις 2 Μαΐου όλη η εσωτερική έντυπη αλληλογραφία καταργείται και αντικαθίσταται από την ηλεκτρονική, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Η εξέλιξη αυτή, όπως αναφέρεται,  θα συμβάλει στον περιορισμό της γραφειοκρατίας, στην εξοικονόμηση εργατοωρών και στην αύξηση της παραγωγικότητας, αφού ο χρόνος που θα κερδίζεται με την άμεση ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων και οδηγιών θα αξιοποιείται πλέον για τη διεκπεραίωση άλλων ουσιαστικών υποθέσεων και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.   

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος, επόμενο βήμα της τοπικής αρχής είναι η εφαρμογή της ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης και στον τομέα παραγγελιών και αποθήκης έως τις αρχές του προσεχούς Ιουλίου, ενώ στόχος του δήμου είναι η πλήρης εφαρμογή του e-government εντός της επόμενης διετίας.

Εάν μάλιστα, επεσήμανε ο κ. Φαίδωνος, εγκριθεί από τη Βουλή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ηλεκτρονική υπογραφή, τότε μιλάμε "για μια πραγματική επανάσταση στον τομέα των παραγγελιών και πληρωμών, με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στη λειτουργία της τοπικής αρχής".

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top