ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ενοχλημένος ο Άντρος Κυπριανού με τον Δημήτρη Χριστόφια ενόψει Προεδρικών

Ενοχλημένος ο Άντρος Κυπριανού με τον Δημήτρη Χριστόφια ενόψει Προεδρικών

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν είναι πλέον μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, ωστόσο όταν η συζήτηση της επιτροπής αφορά του Κυπριακό, προσκαλείται. Αυτό δεν συνέβη το περασμένο Σάββατο 28/5, αφού θα γινόταν συζήτηση και για τις προεδρικές.

Πάντως, όπως αναφέρει τον «Πολίτη», στη διάρκεια της συζήτησης, ξεδιπλώθηκαν οι διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα στην τωρινή ηγεσία του κόμματος, και τον πρώην ηγέτη, για την υποψηφιότητα του Μάικ Σπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, αναφέρθηκε με έντονη ενόχληση για σχόλια και ενέργειες που γίνονται από τον Δημήτρη Χριστόφια για την υποψηφιότητα του Μάικ Σπανού, τον οποίο όμως, απέφυγε να κατονομάσει, διευκρινίζοντας μόνο ότι δεν αναφερόταν σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Μάλιστα, ο ηγέτης του κόμματος της αριστεράς, μίλησε για προσπάθεια παράκαμψης της ηγεσίας, αφού ο πρώην ηγέτης του ΑΚΕΛ, φέρεται να επιδίωξε προσωπική συνάντηση με τον Κίκη Καζαμία για να τον πείσει να είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές.

Ενώ, ο κ. Κυπριανού, τόνισε πως, ο ίδιος είχε πέντε συναντήσεις με τον κ. Καζαμία, ο οποίος ωστόσο είναι κατηγορηματικός ότι δεν ενδιαφέρεται για υποψηφιότητα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



 Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο αυτή την στιγμή, όμως η επικινδυνότητα είναι μεγάλη γιατί υπάρχουν συνεχώς αναζωπυρώσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Νίκος Λογγίνου, προσθέτοντας ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top