ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟY: «Ζω με μια άλλη γυναίκα, δεν είχα λόγο να την σκοτώσω» - Συνέλαβαν τον άντρα και τον γιο της 45χρονης που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟY: «Ζω με μια άλλη γυναίκα, δεν είχα λόγο να την σκοτώσω» - Συνέλαβαν τον άντρα και τον γιο της 45χρονης που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη

Στη σύλληψη του συζύγου αλλά και του 17χρονου γιού της 45χρονης Ζεχρά προχώρησε η λεγόμενη «Αστυνομία» στα κατεχόμενα. Οι δύο τους οδηγήθηκαν ενώπιον «Δικαστηρίου» όπου και διατάχθηκε η προσωρινή κράτησή τους για 3 ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο (Kibris – Havadis) η 45χρονη Ζεχρά βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε ερμάρι με ρούχα ενώ μετά τις εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε ότι το θύμα στραγγαλίστηκε αφού έφερε εμφανή σημάδια βίας στο λαιμό, ενώ ήταν και χτυπημένη με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι.

Υποψίες για την άγρια δολοφονίας της πέφτουν σε πατέρα και γιο που συνελήφθησαν ωστόσο στις πρώτες τους καταθέσεις δηλώνουν αθώοι.

Ο σύζυγός της ανέφερε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη Ζεχρά, περιγράφοντας πως κάθε πρωί έπινε καφέ με την γυναίκα του πριν φύγει για δουλειά ενώ αποκάλυψε πως δεν ήταν πλέον ζευγάρι καθώς ο ίδιος ζει με μια άλλη γυναίκα όπως είπε κάτι που ήξερε το θύμα και μερικά άλλα άτομα, ως εκ τούτου δεν είχε λόγο να τη σκοτώσει.

Τα ίδια υποστήριξε και ο 17χρονος γιος της άτυχης Ζεχρά  αναφέροντας ότι οι γονείς τους δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους.

Ωστόσο όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα υπάρχουν κάποια ευρήματα που ίσως «ρίξουν» φως στο ποιος προκάλεσε το άγριο έγκλημα στον κατεχόμενο Γερόλακκο που σόκαρε την τοπική κοινωνία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top