ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Κουβαλούσαν έγγραφα όλοι οι ανακριτές – Ψάχνουν και για «κομπίνα» με ατυχήματα - Υπεξαίρεση 1 εκ.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Κουβαλούσαν έγγραφα όλοι οι ανακριτές – Ψάχνουν και για «κομπίνα» με ατυχήματα - Υπεξαίρεση 1 εκ.

Όλοι οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου φέρονται να συμμετείχαν στο κουβάλημα των εγγράφων που κατασχέθηκαν για την υπόθεση της εταιρείας «ΥΔΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ».

Τόσο μεγάλος είναι ο όγκος των στοιχείων και εγγράφων που έθεσαν υπό το μικροσκόπιό τους τα μέλη της ανακριτικής ομάδας. Αυτά αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline. Όπως έγινε γνωστό εντός της εβδομάδας (δημοσίευμα 24h), η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση υπεξαίρεσης ποσού ενός εκατομμυρίου ευρώ. Στο στόχαστρο των Αρχών, σύμφωνα πάντα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, βρίσκονται οι Κλεάνθης (Ανθούλης) Γεωργίου, Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρείας και δυο εκ των υιών του Δρ Πόλυ Γεωργίου που ζει στην Ελλάδα, αδελφού του Κλεάνθη Γεωργίου και ενός εκ των μεγαλομετόχων της εταιρίας. Το θέμα προέκυψε μετά από έλεγχο του ανεξάρτητου Ελεγκτικού Οίκου KPMG. Σύμφωνα με τα ευρήματα, κάποια στελέχη της εταιρίας φέρονται να «φούσκωναν» το ποσό που έπρεπε να λάβει ο ασφαλισμένος (πάνω από €2,000 ανά υπόθεση/φάκελο) και να οικειοποιούντο το επιπλέον ποσό. Το συνολικό ποσό της φερόμενης απάτης φέρεται να ανέρχεται (βάσει των μέχρι στιγμής δεδομένων) στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο Ελεγκτικός Οίκος KPMG, μόλις διαπίστωσε τι συνέβαινε, προχώρησε ως όφειλε σε σχετική καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα. Ο Κώστας Κληρίδης με τη σειρά του, παρέπεμψε την υπόθεση στην Αστυνομία για διερεύνηση. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΥΔΡΑ Ασφαλιστικής Κλεάνθης (Ανθούλης) Γεωργίου, φέρεται να έδωσε κατάθεση στην ανακριτική ομάδα. Πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι οι αστυνομικές έρευνες εστιάζουν και σε μια άλλη παράμετρο. Συγκεκριμένα, ενδεχόμενη απάτη από πλευράς στελεχών της εταιρείας γινόταν και σε περιπτώσεις ασφαλιστικών συμβολαίων οχημάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Σε εξέλιξη η διαδικασία ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας Κύπρου - Καταθέτει ο μοναχός Τιμόθεος

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top