ΚΥΠΡΟΣ

Απάντηση ΑΠΟΕΛ σε οργανωμένους της Ανόρθωσης με νέο βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια στο Δασάκι

Απάντηση ΑΠΟΕΛ σε οργανωμένους της Ανόρθωσης με νέο βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια στο Δασάκι

Σε βεντέτα με επικίνδυνες συνέπειες τείνουν να εξελιχθούν τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το Σάββατο 15/7, στο Δάσακι της Άχνας, όταν οπαδοί της Ανόρθωσης εισέβαλαν στο γήπεδο μπαίνοντας ακολούθως στις κερκίδες και παρενοχλώντας φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ.

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή 16/7 αμφισβητώντας τα γεγονότα όπως παρουσιάστηκαν από τα Μ.Μ.Ε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις για τα όσα έγιναν στο Δασάκι – «Αν θέλαμε, οι δικοί σας παρόντες θα ήταν νοσοκομείο…» Ανάμεσα σε άλλα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, υποστήριξαν ότι κανένας δεν πήγε με κουκούλες, ούτε κτυπήθηκε κανένας οικογενειάρχης και καμία γριούλα. Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ επανήλθε μετά την εν λόγω ανακοίνωση δημοσιοποιώντας νέο βίντεο και φωτογραφίες γράφοντας: "Δυστυχώς παρά το ότι δεν υπήρχε καμιά πρόθεση από μέρους μας να επανέλθουμε και παρά το ότι έγιναν επαφές σε επίπεδο προέδρων μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης, στην προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση, η ανακοίνωση του Πανσυφι Ανόρθωσης μας αναγκάζει να αναφέρουμε τα εξής. Ο ΑΠΟΕΛ δεν ψεύδεται ούτε για τα άτομα με τις κουκούλες ούτε για το άτομο με μαχαίρι, το οποίο χρησιμοποίησε για να σκίζει φανέλες. Επίσης επαναλαμβάνει ότι δυστυχώς κτυπήθηκαν παιδιά και ηλικιωμένη γυναίκα από τους συγκεκριμένους οπαδούς που παράνομα και με βίαιο τρόπο εισήλθαν στην κερκίδα. Προς επιβεβαίωση της αλήθειας, οι φωτογραφίες και το video που επισυνάπτεται". To βίντεο:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top