ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συναυλία Πάνου Μουζουράκη στις 5 Αυγούστου στον Πρωταρά για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Συναυλία Πάνου Μουζουράκη στις 5 Αυγούστου στον Πρωταρά  για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

ong>Ο εκρηκτικός Πάνος Μουζουράκης, γνωστός για την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό του, κάνει σταθμό στην Κύπρο και σας προσκαλεί σε ένα ολοήμερο πάρτι στην παραλία, με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό - και όλα για καλό σκοπό! Η φιλανθρωπική συναυλία θα πραγματοποιηθεί ong>το Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα, στην πανέμορφη ong>παραλία της Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά. ong>Από τις 2:00μμ Live DJ Sets και Live Link θα σας κρατάνε συντροφιά, ενώ στις 7:00μμ θα ακολουθήσει ζωντανή εμφάνιση του κυπριακού ροκ συγκροτήματος ong>Prospectus, που θα δώσει τη σκυτάλη στον αγαπημένο Πάνο Μουζουράκη και το band του στις 9:30μμ για ένα ξεσηκωτικό πάρτι, ενώ από τις 12 στο μεσημέρι θα διατίθενται προς πώληση ποιοτικές επιλογές από street food και ποτά. Όλα τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση των ανθρωπιστικών προγραμμάτωνong> του Κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. ong>Εισιτήρια προπωλούνται σε όλες τις υπεραγορέςong> ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια στην τιμή των ong>€15 καιong> στην είσοδο προς €20. ong>Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 χρονών. ong>VIP εισιτήρια πωλούνται στο ong>DOWN TOWN LIVE στη Λευκωσία στην τιμή τωνong> €50. Με κάθε τέσσερα VIP εισιτήρια θα προσφέρεται ένα μπουκάλι premium ποτού δωρεάν. Για πληροφορίες για VIP εισιτήρια καλέστε στο τηλέφωνο ong>99 810011. ong>Χρυσοί χορηγοί της συναυλίας είναι η ΑΛΦΑ ΜΠΥΡΑ, η MTN και η Συνεργατική Κεντρική Tράπεζα (COOP).  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top