ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος οδηγός δεν άφησε σχεδόν καμία παρανομία που να μην διέπραξε – Ανακρίθηκαν 16χρονος και 14χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος οδηγός δεν άφησε σχεδόν καμία παρανομία που να μην διέπραξε  – Ανακρίθηκαν 16χρονος και 14χρονος

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης που βρίσκονταν στη Λεμεσό, σε περιπολία για πάταξη της νεανικής παραστατικότητας, ανέκοψαν για έλεγχο μοτοποδήλατο δεκαπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (19/8), το οποίο όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε 16χρονος.

Ο 16χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, οδηγούσε το μοτοποδήλατο χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς αριθμούς εγγραφής και δεν έφερε προστατευτικό κράνος. Ακόμη, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το μοτοποδήλατο είχε σβησμένους αριθμού μηχανής και σκελετού, ενώ σε σχέση με την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία και κατά 14χρονου. Τόσο ο 16χρονος οδηγός, όσο και ο 14χρονος, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη όπου, στην παρουσία των γονιών τους, ανακρίθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ταυτόχρονα άρχισαν έρευνες για εντοπισμό του εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη του μοτοποδηλάτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top