ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «κλουβί» του Σανγκόι κι ο Καζαμίας…

Το «κλουβί» του Σανγκόι κι ο Καζαμίας…

> style="text-align: justify"> >

Σαν ταύρος στο κλουβί πρέπει να ένιωθε ο Γκαστόν Σανγκόι, αφού λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να ενισχύσει τη Νέα Σαλαμίνα στο παιχνίδι με τον Άρη.

Για τον Αργεντινό άσο, χάθηκε κι η δυνατότητα να επιστρέψει στο τερέν, που έζησε πολλές ευτυχισμένες στιγμές με τη φανέλα του Απόλλωνα για μερικά χρόνια.

Στην φωτογραφία – από την ανατολική του Τσιρείου- βλέπουμε και τον Γιώργο Καζαμία, εκπρόσωπο του γραφείου τύπου των ερυθρολεύκων να ζεί έντονα τη συνάντηση.

Έχουν ένα ερώτημα όλοι οι Σαλαμιναίοι, που είδαν την αναμέτρηση με την «ταξιαρχία». Αν η ομάδα τους θα… μπαίνει στα ματς στην επανάληψη κι όχι από το ξεκίνημα τους.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top