ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το κατά φαντασίαν χτύπημα! Και το ανεπανάληπτο θέατρο του Παπαδόπουλου (video)

Το κατά φαντασίαν χτύπημα! Και το ανεπανάληπτο θέατρο του Παπαδόπουλου (video)

> style="text-align: justify"> >

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο ματς της Κολωνίας με το Αμβούργο το βράδυ της Παρασκευής προφασιζόμενος χτύπημα αντιπάλου, το οποίο δεν συνέβη ποτέ!

ο Αμβούργο πέρασε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Κολωνίας το βράδυ της Παρασκευής, κάνοντας το δύο στα δύο στο ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα.

Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων η Κολωνία μείωσε σε 1-2 με τον Σόρενσεν και στη φάση του τέρματος των γηπεδούχων ο Κυριάκος Παπαδόπουλος προφασίστηκε χτύπημα από τον Κόρδομπα, το οποίο όμως συνέβη μόνο στη… φαντασία του!

Ο Έλληνας στόπερ του Αμβούργου έπεσε σφαδάζοντας στον αγωνιστικό χώρο, τη στιγμή που ο Κόρδομπα κατευθυνόταν με την μπάλα προς τη σέντρα, κι ενώ ο διαιτητής είχε στραμμένη την πλάτη του στο περιστατικό.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top