ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται τον Ιούλιο η Λεωφόρος Αγλαντζιάς - Κίνδυνος ατυχημάτων από ανεπαρκή σήμανση

Ολοκληρώνεται τον Ιούλιο η Λεωφόρος Αγλαντζιάς - Κίνδυνος ατυχημάτων από ανεπαρκή σήμανση

Η Λεωφόρος Αγλαντζιάς, σύμφωνα με δηλώσεις του Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας των Δημοσίων Έργων κ. Ελευθέριου Χρίστου, θα είναι έτοιμη μέχρι τον Ιούλιο του 2018.

Του Ιάκωβου Ιακώβου Αυτό σημαίνει ότι η ταλαιπωρία για το κοινό θα συνεχιστεί για κατοίκους και περιοίκους. Τα έργα στο δρόμο ξεκίνησαν αρχές του 2016 (25/1) και αφορούν την Λεωφόρο Αγλαντζιάς και μέρος των λεωφόρων Λάρνακας και Αμμοχώστου. Όπως μας ανάφερε ό κ. Χρίστου, το τέλος των εργασιών θα γίνει τον Ιούλιο του 2018 κάτι το οποίο θα σημαίνει ότι η ταλαιπωρία για το κοινό θα συνεχιστεί για ακόμη εννιά μήνες. Ήδη όμως άρχισαν να δίνονται τμήματα του έργου στο κοινό κάτι που φυσικά έχει ως αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση δρόμων. Όπως μας είπαν από τα Δημόσια Έργα, προγραμματίζεται να δοθεί και νέο τμήμα του δρόμου μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Η τμηματική παραχώρηση όμως φαίνεται να προκαλεί προβλήματα. Σημάνσεις Σύμφωνα με όσα είδαμε ιδίοις όμμασι στον δρόμο, ο οποίος πρόσφατα τέθηκε σε κυκλοφορία (οδηγεί προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου και αντίθετα) και είναι πλέον τεσσάρων λωρίδων, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες σημάνσεις για να ενημερώνουν το κοινό για την σωστή πορεία που πρέπει να έχουν τα αυτοκίνητα. Την Κυριακή (10/9) αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει στην αντίθετη πορεία (προφανώς ο οδηγός είχε υπόψη του την προηγούμενη διάταξη που υπήρχε στο δρόμο). Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού τα αυτοκίνητα αντιλαμβανόμενοι το λάθος του οδηγού πρόσεξαν και κρατούσαν μόνο την μια από τις δύο λωρίδες που δικαιούνταν. Όταν το αναφέραμε αυτό στον Επαρχιακό Μηχανικό Λευκωσίας κ. Χρίστου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το έργο, μας ανάφερε ότι το περιστατικό αυτό είναι μεμονωμένο. Μειώσεις των τελών από τον Δήμο Αγλαντζιάς για τους επηρεαζόμενους επιχειρηματίες Να θυμίσουμε την πρόσφατη απόφαση του Δήμου Αγλαντζιάς (31/8) για επιβολή μηδενικών χρεώσεων σε επηρεαζόμενους επιχειρηματίες στο τέλος ετήσιου δικαιώματος άσκησης επιχειρήσεων και του δικαιώματος διατήρησης ή χρήσης επαγγελματικού υποστατικού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top