ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Άντρος Κυπριανού επιτέθηκε και σε αρθρογράφους – «Προπατορικό αμάρτημα να μην μπορούν να μας εξαγοράσουν»

O Άντρος Κυπριανού επιτέθηκε και σε αρθρογράφους – «Προπατορικό αμάρτημα να μην μπορούν να μας εξαγοράσουν»

Σε υψηλούς τόνους και με πυρά κατά πάντων ήταν οι δυο ομιλίες του Άντρου Κυπριανού, στο Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο του ΑΚΕΛ, που επικύρωσε την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά, την Κυριακή (17/9).

Του Τάσου Χριστοδούλου Ο γ.γ του ΑΚΕΛ εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά του Προέδρου Αναστασιάδη, συγκεκριμένων υπουργών της Κυβέρνησης, των υπολοίπων συνυποψήφιων του Σταύρου Μαλά ακόμη και κατά δημοσιογράφων. Ο κ. Κυπριανού ισχυρίστηκε ότι αρθρογράφοι άρχισαν να επιτίθενται στον κ. Μαλά επειδή προέρχεται από την Αριστερά ενώ προχώρησε και σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση λέγοντας, «είναι γι’ αυτούς (τους αρθρογράφους) προπατορικό αμάρτημα να μην μπορούν να μας εξαγοράσουν, να μην μπορούν να μας έχουν στο χέρι». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σφοδρότατη επίθεση Κυπριανού σε Αναστασιάδη: «Αδίσταχτος κομματάρχης και πολιτικάντης» – Αναφορές στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον – VIDEO Αυτούσια η επίμαχη τοποθέτηση του κ. Κυπριανού:  «Δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολία ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα εξαντλήσουν και σε αυτές τις εκλογές τον αντι-ΑΚΕΛισμό τους. Ήδη μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Σταύρου ξεκίνησαν αρθρογράφοι να λένε «μα αυτόν τον στηρίζει το ΑΚΕΛ», μα τον στηρίζουν άλλοι «με αριστερές ρίζες». Είναι γι’ αυτούς προπατορικό αμάρτημα να είναι κάποιος αριστερός, να υπάρχει το ΑΚΕΛ, να στηρίζει έναν υποψήφιο. Είναι γι’ αυτούς προπατορικό αμάρτημα να υπάρχουν κάποιοι που μιλούν για μια πατρίδα, ένα λαό, να υπάρχει μια φωνή που να φωνάζει για ολόκληρη την Κύπρο και  για ελληνοκύπριους και για Τουρκοκύπριους. Να αγωνιζόμαστε για τους πολλούς και όχι τους λίγους. Είναι γι’ αυτούς προπατορικό αμάρτημα να μην μπορούν να μας εξαγοράσουν, να μην μπορούν να μας έχουν στο χέρι».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Σε κρίσιμη κατάσταση 52χρονος μετά από τροχαίο στην επαρχία Αμμοχώστου - Προσέκρουσε σε δέντρο και ακινητοποιήθηκε



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top