ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝIKO ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: «Δεν άκουσα κανέναν πυροβολισμό, δεν είδα κανένα όπλο» - Άλλαξε η κατηγορία εναντίον του Τιμολή

ΦΟΝIKO ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: «Δεν άκουσα κανέναν πυροβολισμό, δεν είδα κανένα όπλο» - Άλλαξε η κατηγορία εναντίον του Τιμολή

Κατέθεσε ενόρκως την Δευτέρα 18/9 ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, σε παρουσία της πρώην γυναίκας του και μητέρας του φονευθέντος Οδυσσέα, και του μεγαλύτερου του γιου Αλέξανδρου, ο κατηγορούμενος για το στυγερό έγκλημα της Παραμύθας, Τιμολέοντας.

Άλλαξαν τελικά τα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Οδυσσέα Θεμιστοκλέους, αφού το Δικαστήριο αποφάσισε την Δευτέρα 18/9, εκ πρώτης όψεως υπόθεση για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, εις βάρος του κατηγορούμενου πατέρα του Οδυσσέα, Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους. Ο κατηγορούμενος πατέρας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του η εφημερίδα «Πολίτης», στην τελευταία δικάσιμο, εμφανίστηκε με αυτοπεποίθηση και με διάθεση για αστεϊσμούς, παρά το γεγονός ότι η απόφαση του Κακουργιοδικείου δεν είναι ευνοϊκή για τον ίδιο. Ωστόσο, αυτός επέλεξε να καταθέσει ενόρκως στο δικαστήριο, στην παρουσία μάλιστα και της πρώην συζύγου του, μητέρας του φονευθέντος Οδυσσέα, αλλά και του μεγαλύτερου του γιου, Αλέξανδρου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ : Επιμένει στους ισχυρισμούς του ο κατηγορούμενος πατέρας – Κατηγορεί τον μεγάλο του γιο για τον θάνατο του Οδυσσέα Ο Τιμολής, στην εξέτασή του από τον δικηγόρο του, παρουσίασε μια νέα εκδοχή για τα γεγονότα, επιμένοντας ωστόσο, ότι δεν ήταν αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 19χρονο τότε, Οδυσσέα. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ο «Πολίτης» για την δήλωσή του, ο ίδιος υποστήριξε ότι, γύρω στις δύο το μεσημέρι ξύπνησε από τις φωνές των δύο γιων του που σύμφωνε με τον ίδιο, τσακωνόντουσαν. Πριν προλάβει ακόμη να πλησιάσει, ένοιωσε ένα κτύπημα «σαν κεραυνός», και πριν χάσει τις αισθήσεις του είδε να στέκεται μπροστά του ο Αλέξανδρος, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο. «Νομίζω», είπε, «πως με κτύπησε ο Αλέξανδρος», ενώ πρόσθεσε ότι, «δεν είδα καθόλου τον Οδυσσέα, δεν άκουσα κανέναν πυροβολισμό, δεν είδα κανένα όπλο».  Θυμίζουμε πως ο 72χρονος κατηγορούμενος, σε προηγούμενες του καταθέσεις υποστήριζε ότι τα δύο αδέλφια είχαν τεταμένες σχέσεις, καθώς ο Οδυσσέας παραπονιόταν επειδή ο πατέρας του είχε αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο στον Αλέξανδρο, ενώ σε αυτόν όχι και του είχε μεταβιβάσει το σπίτι τους. Επίσης, μέχρι πρόσφατα, ο Τιμολής, ισχυριζόταν ότι τα δύο αδέλφια τσακώθηκαν μεταξύ τους και επενέβη για να τους χωρίσει, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο, πληγώνοντας θανάσιμα τον Οδυσσέα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: «Άκουσα τον Αλέξανδρο να φωνάζει βοήθεια, βοήθεια» – Συγκλόνισε η κατάθεση της γιαγιάς του Οδυσσέα
ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Αίσθηση προκαλεί η θέση της υπεράσπισης του Τιμολή – «Τα αδέλφια τσακώθηκαν μεταξύ τους λόγω ζήλιας…»
ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ – Αλέξανδρος Θεμιστοκλέους: «Αντιλαμβάνεστε ότι είδα τον αδελφό μου με τα έντερα έξω;»
ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ – Ο Αλέξανδρος Θεμιστοκλέους στο ThemaOnline: «Θέλω να δικαιωθεί ο Οδυσσέας, να λάμψει η αλήθεια»
ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: «Εννά κάμνετε ό,τι θέλετε; Εννά σε παίξω!» – Συγκλονιστική μαρτυρία από τον γιό του παιδοκτόνου και αδερφό του φονευθέντα
ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Αμφισβητεί την ιατροδικαστική εξέταση ο παιδοκτόνος – Χαίρει άκρας υγείας
Φόνος Παραμύθας: Χαμένος ο παιδοκτόνος – Βλέπει οράματα «Ένας ξένος πυροβόλησε τον γιο μου»
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.    
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top