LIFESTYLE

Μαντεύετε τι ενώνει αυτούς τους ταλαντούχους Κύπριους με τον Νότη Σφακιανάκη; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαντεύετε τι ενώνει αυτούς τους ταλαντούχους Κύπριους με τον Νότη Σφακιανάκη; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O Κωνσταντίνος Παναγιώτου και ο Μαριος Ορφανίδης με περηφάνια μιλούν για τη συνεργασία τους με τον Νότη Σφακιανάκη και όπως λένε θα την εξιστορούν ακόμα και στα εγγόνια τους..

Ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου φανατικός θαυμαστής του Νότη Σφακιανάκη και ο Μαριος Ορφανίδης, μουσικός, επιχείρησαν να αγγίξουν το όνειρό τους και να γράψουν δύο τραγούδια για τον μεγάλο καλλιτέχνη. Η πρώτη επαφή έγινε μέσω φίλων του Κωνσταντίνου στην ορχήστρα του με δειγματισμούς. Ο Κωνσταντίνος έγραψε τους στίχους και ο Μάριος την μουσική και έστειλαν τα τραγούδια τους. Ο Νότης Σφακιανάκης άκουσε 850 - 900 demo και κατέληξε σε 7 κοινωνικά τραγούδια, και επιλέγοντας για τον δίσκο του "Όταν επικοινωνούμε" τα τραγούδια "Η Γραβάτα" και το "Το Νησί" των δύο νεαρών πλην ταλαντούχων συμπατριωτών μας. Όπως είπε ο Μαριος Ορφανίδης στο ThemaOnline: «Η ικανοποίηση είναι ηθική, αφού κάποιοι πολεμούν για χρόνια για να το κάνουν κι εμείς από την πρώτη μας απόπειρα το πετύχαμε. Μας πήρε καιρό για να το συνειδητοποιήσουμε και σίγουρα είναι κάτι που θα διηγούμαστε με περηφάνια στα παιδιά μας". Τόσο ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου, όσο και ο Μαριος Ορφανίδης νιώθουν ευγνώμονες στον Νότη Σφακιανάκη και πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία του δίσκου του, αφού σε λίγες μέρες θα του απονεμηθεί ο πλατινένιος δίσκος. Δεν ξεχνούν φυσικά τους υπόλοιπους συντελεστές αφού στον δίσκο "Όταν επικοινωνούμε" έγραψαν τραγούδια μεγάλοι καλλιτέχνες όπως οι Βασίλης Δήμας, Βασίλης Δαραμούσκας, Ανδρέας Κακονάς και ο Διονύσης Παπασχοινάς. Όταν αναφέρονται στον Νότη Σφακιανάκη μιλούν για έναν υπερευαίσθητο άνθρωπο, ευθύ και ειλικρινή, έναν αυθεντικό Έλληνα με αξίες και ιδανικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top