ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέχισε τις επαφές στη Νέα Υόρκη ο Ιωάννης Κασουλίδης

Συνέχισε τις επαφές στη Νέα Υόρκη ο Ιωάννης Κασουλίδης

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης συνέχισε την Τετάρτη 20/9 τις επαφές του, για τρίτη μέρα στο περιθώριο της 72ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη. 

Ο κ. Κασουλίδης είχε συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών του Βασιλείου του Μπαχρέιν Shaikh Khalid bin Ahmed Al-Khalifa, κατά την οποία έγινε ανασκόπηση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών και ανταλλάχθηκαν απόψεις για διάφορα περιφερειακά θέματα. Ο κ. Υπουργός ενημέρωσε, επίσης, τον ομόλογό του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Ο Υπουργός Εξωτερικών είχε, επίσης, συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ακτής του Ελεφαντοστού κ. Marcel Amon-Tanoh, κατά την οποία ο κ. Κασουλίδης προέβη σε εκτενή ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενώ έγινε ανασκόπηση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών. Προηγουμένως, ο κ. Υπουργός συμμετείχε σε συναντήσεις που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδης με τις ηγεσίες των κύριων αμερικανο-εβραϊκών οργανώσεων στις ΗΠΑ, όπως το American Jewish Committee (AJC), το American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) και το Conference of Presidents of Major American Jewish Organisations, καθώς επίσης και με τη Γενική Γραμματέα της Κοινοπολιτείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top