ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Χαραλαμπίδου: «Και επί Ρίκκου φώναζα και δεχόμουν απειλές. Αποδείχτηκε ότι είχα δίκαιο»

Ε. Χαραλαμπίδου: «Και επί Ρίκκου φώναζα και δεχόμουν απειλές. Αποδείχτηκε ότι είχα δίκαιο»

Την θέση ότι όσες φορές προέβη σε δημόσιες καταγγελίες είχε αποδείξεις και δικαιώθηκε εξέφρασε η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Η κυρία Χαραλαμπίδου σε παρέμβαση της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, το μεσημέρι της Πέμπτης 28/9 υπεραμύνθηκε των ενεργειών της να δημοσιοποίηση το βίντεο με τον ξυλοδαρμό δεσμοφύλακα εντός των κεντρικών φυλακών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Οπτικό υλικό με επίθεση σε δεσμοφύλακα στις Κεντρικές Φυλακές – VIDEO Η ίδια υποστήριξε ανάμεσα σε άλλα ότι εδώ και επτά μήνες ζητά να λάβει απαντήσεις χωρίς ανταπόκριση, τόσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξυλοκοπήθηκε ο δεσμοφύλακας αλλά κυρίως για την απόφαση να απελαθεί ο συγκεκριμένος κρατούμενος που προέβη σε αυτή την πράξη. Συγκεκριμένα διερωτήθηκε, «ποιος έχει ευθύνη που τον άφησαν να φύγει αυτός που διερευνάτο για πρόκληση σωματικής βλάβης; Αν ξέρετε εσείς και ξέρω και εγώ». Σε σχέση με την κατηγορία ότι εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες η ενέργεια της σε αυτή την χρονική περίοδο, δήλωσε ότι, το βίντεο το έλαβε πολύ πρόσφατα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η Αριστοτέλους με την Ε. Χαραλαμπίδου – «Είναι αδιανόητο! – Το έβγαλε στην δημοσιότητα ξανά και ξανά και ξανά Η βουλευτής του ΑΚΕΛ υπενθύμισε τι της καταλόγιζαν και επί υπουργίας Κενεβέζου για το σκάνδαλο Αριστοτέλης αλλά και για την υπόθεση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε φυλάκιση. «Φώναζα πόσο καιρό πριν; Δέχτηκα απειλές δημόσια από την κρατική τηλεόραση και κανείς δεν βγήκε να με υπερασπιστεί. Γιατί τότε, ο κ. Ερωτοκρίτου, ήταν πανίσχυρος. Αποδείχτηκε στο τέλος και ας μου καταλογίζουν και εμπάθεια ότι είχα δίκαιο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top