ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Την εξαπάτησε ο εργοδότης της και πλέον δεν μπορεί να βρει το δίκιο της «Νιώθω χάλια, σκουπίδι...» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Την εξαπάτησε ο εργοδότης της και πλέον δεν μπορεί να βρει το δίκιο της «Νιώθω χάλια, σκουπίδι...» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσω των κοινωνικών δικτύων, θέλησε να γνωστοποιήσει το παράπονό της, γυναίκα η οποία φέρεται να εξαπατήθηκε από τον εργοδότη της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση της παραπονούμενης σε γνωστή σελίδα του Facebook, όπου δημοσιεύονται διαφόρων ειδών καταγγελίες και παράπονα, η εν λόγω γυναίκα, φέρεται να υπέγραψε έγγραφο στο οποίο ο εργοδότης της, το οποίο ανάφερε ότι θα της παρείχε άδειες, ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ, όπως υποστηρίζει. Αναφέρει ακόμα ότι, ποτέ δεν πήρε άδεια, ωστόσο όταν χρειάστηκε να λείψει από την εργασία της, την χρεώθηκε. Αξίζει αναφοράς επίσης, η επισήμανσή της ότι εργαζόταν εκεί για εννέα χρόνια με μισθό 3,80 ευρώ την ώρα, ενώ θα έπρεπε να ήταν 4,90 ευρώ, σύμφωνα πάντα με την ίδια,. Τώρα, η παραπονούμενη, προσπαθεί να βρει το δίκιο της, ωστόσο, όπως αντιλαμβάνεται και η ίδια, η κατάσταση είναι δύσκολη, λόγω της υπογραφής της σε συγκεκριμένο έγγραφο που αφορούσε τις άδειες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια για την κατάσταση, «είναι πολύ άδικο» ενώ, νιώθει χάλια και σκουπίδι. *Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top