ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ για αποχαρακτηρισμό εκκλησιαστικής γης στην Γεροσκήπου: «Δεν σημαίνει και αυτόματα ότι μπορεί να τύχει ανάπτυξης»

ΔΗΣΥ για αποχαρακτηρισμό εκκλησιαστικής γης στην Γεροσκήπου: «Δεν σημαίνει και αυτόματα ότι μπορεί να τύχει ανάπτυξης»

ong>Θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες του Νόμου  για το τεμάχιο – επένδυση στην Πάφο αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ. Συγκεκριμένα ο Δημοκρατικός Συναγερμός σημειώνει: «Ο αποχαρακτηρισμός ενός ακινήτου από τον «Πίνακα Β» (που αφορά αρχαιότητες) δεν σημαίνει και αυτόματα ότι μπορεί να τύχει ανάπτυξης. Ως προς την πρόσφατη περίπτωση, η οποία απασχολεί την κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες, ο Δημοκρατικός Συναγερμός σημειώνει ότι το επίμαχο τεμάχιο έτυχε αποχαρακτηρισμού από τον «Πίνακα Β» μετά από Γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα. Και ορθώς η Κυβέρνηση ακολούθησε την Γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα. Ανεξάρτητα όμως ότι το συγκεκριμένο τεμάχιο έτυχε αποχαρακτηρισμού, δεν σημαίνει ότι το Τμήμα Αρχαιοτήτων δεν θα έχει άποψη στη διαδικασία εξέτασης του αιτήματος για ανάπτυξη». Υπενθυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα δημιουργήθηκε πολιτικός σάλος με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για τον χειρισμό της υπόθεσης και εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Αρχιεπισκόπου ο οποίος θέλει να κτίσει πολυτελές ξενοδοχείο στο εν λόγω τεμάχιο. ong>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλουν να χτίσουν 14όροφο ξενοδοχείο σε γη της εκκλησίας και δεν τους αφήνουν- Έξω φρενών ο Αρχιεπίσκοπος «Θα πάρω ένα τρακτέρ και θα τα ξηλώσω όλα»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top