LIFESTYLE

Αποσύρθηκε η μήνυση της μητέρας του Παντελίδη κατά των Αρναούτη – Κυριάκου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποσύρθηκε η μήνυση της μητέρας του Παντελίδη κατά των Αρναούτη – Κυριάκου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η υπόθεση για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη μπήκε και επίσημα στο συρτάρι μετά από απόφαση εισαγγελέα, αφού αποδείχθηκε πως οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Μαζί με την υπόθεση, αποσύρθηκε και η μήνυση που είχε καταθέσει η οικογένεια του τραγουδιστή, εναντίον των δύο κοριτσιών!

Με την σειρά της λοιπόν, η Μίνα Αρναούτη προετοιμάζει τους ενδιαφερόμενους μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook ότι θα ξεκινήσει αγωγές εναντίον τους, μετά από όλο αυτό τον πόλεμο, την λάσπη που δέχθηκε προς το πρόσωπο της…διαβάστε παρακάτω.. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετα τις μηνυσεις και τις αγωγες νομιζω οτι ο καθενας ,μετα την αποφαση των δικαστηριων οτι ελεγα την αληθεια, θα ειχε πληγωθει και θα περναγε στην αντεπιθεση… Βλεπετε οι μαχες που δινω στις αιθουσες των χειρουργειων που συνεχιζονται και δεν ξερω για ποσο ακομα δεν ευαισθητοποιησαν κανεναν τους… ηρθε η ωρα!!! Για ονομα πια…. δεν ειμαι και ο Ιησους..» Από Υouweekly.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top