LIFESTYLE

Ρίγος συγκίνησης! Η Κύπρια με κινητικές δυσκολίες αλλά και ρεκόρ γκίνες έδωσε μαθήματα ζωής! - VIDEO

Ρίγος συγκίνησης! Η Κύπρια με κινητικές δυσκολίες αλλά και ρεκόρ γκίνες έδωσε μαθήματα ζωής! - VIDEO

Γεννήθηκε με κινητικά προβλήματα, αλλά αυτό δεν στέκεται εμπόδιο για την Μαρία Καλημέρα, την οποία ο Τανιμανίδης με την ευγένεια που τον διακατέχει την χαρακτήρισε "Τούμπανο".

Η Μαρία Καλημέρα από το Παραλίμνι έδωσε μαθήματα ζωής στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και συγκίνησε το πανελλήνιο. Μπορεί να γεννήθηκε με κινητικά προβλήματα ωστόσο πριν από τέσσερα χρόνια πήρε την απόφαση και το πρόβλημα της, της έδωσε κίνητρο για να κάνει μεγάλα πράγματα και να μας δώσει το μήνυμα πως τα όνειρα μας δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ. Η Μαρία είχε περάσει από δεκάδες εγχειρήσεις ιδιαίτερα κατά την παιδική ηλικία λόγω της ιδιομορφίας του σώματος της και με την βοήθεια της γυμναστικής, έφτασε σε αυτό το απίστευτο επίπεδο φυσικής κατάστασης, το οποίο ζήλεψε ο Τανιμανίδης, ο Καπουτζίδης, αλλά και η Μαρία Μπακοδήμου. Με 3 ώρες και 31 λεπτά είναι κάτοχος ρεκόρ γκίνες στην δοκιμασία Longest Time in the Abdominal Plank Position. Δείτε την εντυπωσιακή της παρουσία στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top