ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραβάει το… σκοινί μέχρι τέλους ο «Μπίδης» επί της ΑΕΚ! (επιστολή)

Τραβάει το… σκοινί μέχρι τέλους ο «Μπίδης» επί της ΑΕΚ! (επιστολή)

> style="text-align: justify"> >

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης δεν… υιοθετεί τους ισχυρισμούς της διοίκησης της ΑΕΚ, περί παρουσίας του σε δείπνο του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη.

Μάλιστα δε, ο «Μπίδης» προχώρησε το ζήτημα με τη νομική οδό. Απέστειλε επιστολή στον ΑΕΚ όπου καταθέτει τις δικές του θέσεις περί αυτού του θέματος.

Ο νομικός σύμβουλος του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη μεταξύ άλλων λέει «Ο πελάτης μου αμφισβητεί επίσης τη νομιμότητα και/η αναγκαιότητα της ενέργειας του Σωματείου ΑΕΚ Λάρνακας να του δοθεί υποχρεωτική άδεια 4 ημερών. Η ρηθείσα άδεια επηρεάζει αρνητικά την αγωνιστική του κατάσταση και επί τούτου επιφυλάσσει τα νομικά του δικαιώματα. Κατ’ επέκταση η υλοποίηση εκ μέρους του της εν λόγω άδειας 4 ημερών λαμβάνει χώρα εξ υποχρεώσεως και όχι γιατί συμφωνεί.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top