LIFESTYLE

Άλλη μια έκπληξη! Κύπριος ηθοποιός - τραγουδιστής ανεβαίνει στη σκηνή του The Voice την Τετάρτη 18/10 - VIDEO

Άλλη μια έκπληξη! Κύπριος ηθοποιός - τραγουδιστής ανεβαίνει στη σκηνή του The Voice την Τετάρτη 18/10 - VIDEO

Το «The Voice of Greece», το απόλυτο μουσικό show έρχεται με 14 νέους διαγωνιζόμενους σε μια συναρπαστική blind audition, την Τετάρτη 18/10 στις 9.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και του ΣΚΑΙ στην Ελλάδα. 

Ανάμεσα στους 14 νέους διαγωνιζόμενους που θα απολαύσουμε την Τετάρτη 18/10, θα δούμε και έναν Κύπριο ηθοποιό- τραγουδιστή, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το το κανάλι της Ελλάδας. Στην ανακοίνωση του καναλιά αναφέρεται ότι στο 6ο Blind Audition, θα απολαύσουμε, μια επαγγελματία τραγουδίστρια που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, έναν υπάλληλο περιπτέρου που θα κάνει την Έλενα Παπαρίζου να πέσει στα γόνατα και να του πει και ένα τραγούδι, μια νέα κοπέλα που ενθουσιάζει όλη την επιτροπή και ο Πάνος Μουζουράκης ανεβασμένος στην καρέκλα την διεκδικεί, έναν επαγγελματία κιθαρίστα και έναν Κύπριο ηθοποιό-τραγουδιστή. Αυτοί θα είναι μόνο μερικοί από τους υποψήφιους που θα απολαύσουμε στο σημερινό επεισόδιο. Ο Κωστής Μαραβέγιας, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να ακούσουν και να διεκδικήσουν τους καλύτερους για την ομάδα τους. Στο έκτο επεισόδιο θα ακούσουμε μοναδικές φωνές και υπέροχα τραγούδια. Ο μοναδικός Γιώργος Καπουτζίδης υποδέχεται κριτές και υποψηφίους. Στα backstage θα είναι όπως και στα προηγούμενα επεισόδια η γλυκιά Λάουρα Νάργες.  Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους; Πιο κάτω το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης 18/10:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top