ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο κύβος ερρίφθη - Το Δικαστήριο ανακοίνωσε την ποινή στον πρώην βουλευτή Αντρέα Θεμιστοκλέους για το... ράλλυ στους κυπριακούς δρόμους

Ο κύβος ερρίφθη - Το Δικαστήριο ανακοίνωσε την ποινή  στον πρώην βουλευτή Αντρέα Θεμιστοκλέους για το... ράλλυ στους κυπριακούς δρόμους

Την ποινή του ανακοίνωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στον πρώην Βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Θεμιστοκλέους τον οποίο έκρινε ένοχο για τροχαίες παραβάσεις.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον Ανδρέα Θεμιστοκλέους χρηματικά πρόστιμα και στέρηση άδειας οδήγησς για έξι μήνες. Συγκεκριμένα για την 2η κατηγορία το δικαστήριο του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ, για την τέταρτη κατηγορία χρηματικό πρόστιμο 1300 ευρώ και για την Πέμπτη κατηγορία 1500 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. Αξίζει να σημειωθεί πως στον κύριο Θεμιστοκλέους επιβλήθηκαν και βαθμοί ποινής ανάλογοι των αδικημάτων. Επίσης του επιβλήθηκε στέρηση άδειας οδήγησης για 5 μήνες σε μια κατηγορία και έξι μήνες σε άλλη. Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον πρώην βουλευτή σε 2 κατηγορίες για τροχαίες παραβάσεις καθώς επίσης και σε μια που αφορούσε το αδίκημα της παραβίασης άσπρης συνεχούς γραμμής.    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top