ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΜΕΣΟΥ: Χωρίς τις αισθήσεις του ο μοτοσικλετιστής - Βρέθηκαν κράνη στη σκηνή του τροχαίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΜΕΣΟΥ: Χωρίς τις αισθήσεις του ο μοτοσικλετιστής - Βρέθηκαν κράνη στη σκηνή του τροχαίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεότερες πληροφορίες του ThemaOnline για το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 9 το βράδυ του Σαββάτου (21/10) αναφέρουν ότι όσον αφορά τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν στην μοτοσικλέτα που εμπλέκεται στο ατύχημα είναι νεαρά πρόσωπα περίπου 25 ετών αλλοδαποί.

Του Χρίστου Ζήνωνος Σύμφωνα με πληροφορίες, σαλούν αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα φαίνεται να ανέκοψε την πορεία της μικρού κυβισμού μοτοσικλέτας, στην προσπάθεια της να εισέλθει στην οδό Κολωνακίου. Ο ένας από τους επιβαίνοντες, σύμφωνα με μαρτυρίες αμέσως μετά το τροχαίο δεν σηκώθηκε από το έδαφος χωρίς έχει τις αισθήσεις του, ενώ ο δεύτερος αφού σηκώθηκε για λίγο, φαίνεται να ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε ξανά στο έδαφος. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο δύο άτομα μετά από τροχαίο με μοτοσικλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Αμέσως στη σκηνή του ατυχήματος έσπευσαν δύο ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ένας εκ των δύο φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του εκ πρώτης όψεως. Ο δεύτερος νεαρός τραυματίστηκε ελαφρότερα. Σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή του τροχαίου υπήρχαν δύο κράνη αλλά παραμένει άγνωστο το κατά πόσο οι δύο νεαροί τα φορούσαν τη στιγμή του ατυχήματος. Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 8 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top