ΚΟΣΜΟΣ

Έκοψε το κεφάλι και το χέρι της αδερφής της την ώρα που τα παιδιά της κοιμούνταν - Είχε σχέση με τον άντρα της

Έκοψε το κεφάλι και το χέρι της αδερφής της την ώρα που τα παιδιά της κοιμούνταν - Είχε σχέση με τον άντρα της

Μια 27χρονη από το Λούτον σκότωσε την 34χρονη αδερφή της. Ο λόγος; Ήταν ερωτευμένη με τον άντρα της 34χρονης, δηλαδή τον γαμπρό της.

  Η 27χρονη Σαμπάχ Καν οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Εκεί, ξύπνησε ξανά η βραδιά εκείνη. Η Σαμπάχ έκοψε το λαιμό και το χέρι της αδερφής της, Σαΐμα, κι έπειτα την έγδυσε και δεν σταματούσε να τη μαχαιρώνει με μανία. Συνολικά, οι μαχαιριές ήταν 68, σε πρόσωπο, κεφάλι, χέρια και φλέβες. Μάλιστα, είχε προσχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια του σατανικού σχεδίου της. Περίμενε να φύγουν από το σπίτι οι γονείς της, η αδερφή της κι ο γαμπρός της κι εκείνη έμεινε στο σπίτι για να φυλάει τα 4 ανίψια της, που κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο του σπιτιού. Τότε, έστειλε ένα μήνυμα στη Σαΐμα, στο οποίο της έλεγε ότι το ένα από τα παιδιά κλαίει και τη ζητάει. Μόλις η 34χρονη, ανυποψίαστη, μπήκε στο σπίτι, η Σαμπάχ τής επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο. Αφού τη σκότωσε, σκηνοθέτησε ληστεία! Οι γονείς και ο άντρας της τη βρήκαν σε μια λίμνη αίματος, γυρνώντας αργότερα σπίτι. Όμως, 8 ημέρες μετά, συνελήφθη και το φονικό όπλο βρέθηκε στην τσάντα της. Το είχε αγοράσει από τοπικό κατάστημα δυο μέρες πριν. Την Πέμπτη 26/10, η 27χρονη κρίθηκε ένοχη για τον φόνο της αδερφής της. Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον γαμπρό της, Χαφέζ Ρεχμάν. Είπε, ακόμα, ότι είχε μείνει έγκυος από εκείνον και αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση και ότι ο άντρας απολάμβανε το να κοιμάται με τις δυο αδερφές. Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι ότι το σπίτι στο οποίο η Σαμπάχ έσφαξε την αδερφή της πωλείται για 360.000 δολάρια. Στην περιγραφή του ακινήτου, μάλιστα, αναφέρεται ότι είναι «παραδοσιακό σπίτι με μεγάλους χώρους και δυνατότητα επέκτασης».   Από STAR.GR

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top