ΠΑΡΑ-THEMA

Βρήκε τον νέο Άντρο Πετρίδη ο ΑΠΟΕΛ!

Βρήκε τον νέο Άντρο Πετρίδη ο ΑΠΟΕΛ!

Ήταν δύσκολο για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ μέσα στον Οκτώβριο να βρει τερματοφύλακα «πρώτης γραμμής» που να μπορεί με την εμπειρία του να σταθεί επάξια κάτω από τα γκολποστ των πρωταθλητών.

Η απόκτηση του 32χρονου Ισπανού θεωρήθηκε μια καλή επιλογή τη συγκεκριμένη περίοδο και το βράδυ της Τετάρτης 2/11 έδειξε ότι έχει τα προσόντα για να πάρει, όποτε χρειαστεί, την ομάδα στις «πλάτες» του. Μάλιστα ο συνάδελφος Μιχάλης Γαβριηλίδης, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ντόρτμουντ εξήρε την καλή εμφάνιση του Πέρεζ βρίσκοντας κοινά χαρακτηριστικά του Ισπανού με τον θρύλο του ΑΠΟΕΛ Άντρου Πετρίδη. Πέραν των εξωτερικών του χαρακτηριστικών τους που ομοιάζουν, έδειξε να έχει τις εξόδους του Πετρίδη αλλά και λίγη από την τρέλα του είπε ο συνάδελφος. Μακάρι ο Πέρεζ να κάνει ανάλογη πορεία στην ομάδα όσο και ο Άντρος Πετρίδης!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top