ΚΟΣΜΟΣ

Ανάγκασαν 16χρονη να περιφερθεί ημίγυμνη γιατί ο αδερφός της είχε σχέση

Ανάγκασαν 16χρονη να περιφερθεί ημίγυμνη γιατί ο αδερφός της είχε σχέση

Ούτε οι ίδιοι οι κάτοικοι ενός απομονωμένου χωριού στο Πακιστάν δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν ένα 16χρονο κορίτσι να περπατά ημίγυμνο στους δρόμους προκειμένου να επανορθώσει για την τιμή της οικογένειας. Και αυτό με την απειλή όπλων που κρατούσαν οι άντρες που την ανάγκασαν στον εξευτελισμό.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, το κορίτσι «πλήρωσε» για την κρυφή σχέση που είχε ο αδελφός της με μια γυναίκα της οικογένειας των δραστών. Το περιστατικό, όπως διαβάζουμε στο newsBeast.gr, ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Τρίτη, ενώ έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στην απομονωμένη περιοχή Chaudhwan. Ήδη η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη οκτώ αντρών και αναζητά έναν ένατο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το κορίτσι δέχτηκε επίθεση μέρα μεσημέρι την ώρα που πήγε να φέρει νερό από μια λίμνη. «Εγώ και οι ξαδέρφες μου επιστρέφαμε όταν είδαμε αυτούς τους άντρες», ανέφερε η ίδια σε τοπικούς δημοσιογράφους. «Με ταρακούνησαν και έπεσα κάτω. Μετά έσκισαν τα ρούχα μου με ψαλίδια. Μία από τις ξαδέρφες μου προσπάθησαν να με καλύψουν με ένα μεγάλο μαντίλι, αλλά το πήραν». Το κορίτσι προσπάθησε να ξεφύγει και έτρεξε σε ένα κοντινό σπίτι, αλλά εκείνοι την ακολούθησαν. «Με τράβηξαν έξω. Ένας γείτονας προσπάθησε να παρέμβει αλλά τον απείλησαν με όπλα». Ο εξευτελισμός του κοριτσιού διήρκεσε σχεδόν μία ώρα, μέχρι οι άντρες να την αφήσουν τελικά ελεύθερη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top