ΠΑΡΑ-THEMA

Θα βγάλει 500.000 ευρώ από το ταμείο του ο Απόλλωνας για αυτό τον παικταρά;

Θα βγάλει 500.000 ευρώ από το ταμείο του ο Απόλλωνας για αυτό τον παικταρά;

Ο Απόλλωνας την φετινή χρονιά το παίζει σε διπλό ταμπλό. Από τη μια οι Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και από την άλλη το Κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή ομολογουμένως έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να διαχειριστεί ένα πλήρες ρόστερ με βάθος και πολύ ταλέντο.

Πολλά από τα νέα αποκτήματα έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας που είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα που η ομάδα βγάζει στο γήπεδο. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει είναι και ο Κροάτης Antonio Jakoliš. Ο 25χρονος παικταράς έχει ήδη καταγράψει 15 συμμετοχές (με ένα γκολ και 7 ασιστ) σε όλες τις διοργανώσεις με συνολικά 917 λεπτά συμμετοχής. Ο Γιάκολιτς ωστόσο είναι με υποσχετική στην ομάδα του Απόλλωνα και σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρουμανία οι κυπελλούχοι έχουν πληρώσει μόλις 25 χιλιάδες ευρώ για να τον πάρουν δανεικό. Προσθέτουν οι συνάδελφοι στη Ρουμανία ο πως ο 25χρονος έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό, αφού «έβγαζε μάτια» στην Κλούζ ενώ την περασμένη σεζόν δεν έβρισκε τα πατήματα του στην Στεάουα γεγονός που τον οδήγησε (προσωρινά) στην πόρτα εξόδου. Ωστόσο με αυτές τις εμφανίσεις δεν αποκλείεται ο Κροάτης να επιστρέψει στην Στεάουα, ομάδα που δαπάνησε 350.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2016 από την Κλουζ. Σημειώνεται πως για να μην γίνει αυτό και ο Γιάκολιτς να παραμείνει κάτοικος Λεμεσού θα πρέπει ο Απόλλωνας να βγάλει από το ταμείο κάτι λιγότερο από μισό εκατομμύριο για να τον κάνει δικό του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top