ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ικανοποιημένο το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο με την οριοθέτηση του Υφυπουργείου στη Λεμεσό

Ικανοποιημένο το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο με την οριοθέτηση του Υφυπουργείου στη Λεμεσό

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο καλωσορίζει τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να ορίσει τη Λεμεσό ως έδρα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντή του ΚΝΕ, Θωμάς Καζάκος.

Όπως είπε ο κ.Καζάκος, "το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, ως το εκφραστικό όργανο της ναυτιλιακής βιομηχανίας στην Κύπρο, καλωσορίζει τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για επισημοποίηση της οριοθέτησης της έδρας του Υφυπουργείου Ναυτιλίας στη Λεμεσό". "Ευχαριστούμε το Υπουργικό Συμβούλιο για την απόφαση του, που ακολουθεί την ομόφωνη απόφαση για έγκριση αυτής της θεσμικής δομής για τη ναυτιλιακή διοίκηση", ανέφερε και τόνισε πως "εμείς βάζουμε πλώρη για περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη της κυπριακής ναυτιλίας". Κάλεσε, παράλληλα, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να εργαστούν συλλογικά μέχρι την 1η Μαρτίου 2018, "ώστε να δημιουργηθούν οι διοικητικές και λειτουργικές προϋποθέσεις για να αρχίσει εύρυθμα και αποδοτικά τη λειτουργία του το νέο Υφυπουργείο". Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top