ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντιμετωπίζει προβλήματα ο Λέβι, αλλά θέλει το «διπλό»!

Αντιμετωπίζει προβλήματα ο Λέβι, αλλά θέλει το «διπλό»!

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου προετοιμάζεται για τη «μάχη» με την Ερμή Αραδίππου που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ρόνι Λέβι πονοκεφαλιάζει διότι αντιμετωπίζει θέματα όσον αφορά τις επιλογές του, αν και δε μιλάμε για βασικούς συντελεστές.

O Καρλίτος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ στο γυμναστήριο περιορίστηκε ο Σεκού Σισέ που λογικά δεν προλαβαίνει το τεστ απέναντι στους «φτεροπόδαρους». Στα εκτός έδρας με τους Αραδιππιώτες η «κυρία» δυσκολεύεται αν σκεφτεί κανείς ότι μετρά αρκετές «γκέλες» εκτός του περσινού «διπλού» που της έδωσε έναυσμα για εξάδα.

Εκτός από τους δύο γνωστούς, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Μπανταλόφσκι που δίνει τα πάντα εντός γηπέδου. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί και την Παρασκευή (17/11), έτσι ώστε να βγουν συμπεράσματα εάν μπορεί να υπολογίζει πάνω του ο Ισραηλίτης τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν δεν τα καταφέρουν οι Σισέ, Καλό, θα ξεκινήσει ξανά ο Παλάνκα που διανύει καλό στάδιο μέσα στη σεζόν, έχοντας αρκετά λεπτά συμμετοχής, δικαιολογώντας τα χρήματα που «καρπώνεται» από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Πάντως, με όποια ενδεκάδα και σχήμα «κατέβει» η Ανόρθωση, έχει ως στόχο το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί που σκοπεύει να παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα.

Τέλος, εκτός από τα αγωνιστικά «θέματα», όλοι οι φίλοι της ομάδας σκέφτονται και την περίπτωση του Ρικάρντο Λαβόρδε που δείχνει ότι έχει «ζουμί» (Δείτε ΕΔΩ).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top