ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα πλάνα του Πάμπου… για να σπάσει την αρνητική παράδοση (γράφημα ενδεκάδας)

Τα πλάνα του Πάμπου… για να σπάσει την αρνητική παράδοση (γράφημα ενδεκάδας)

Τα ψέματα τελείωσαν για τους «πράσινους». Μετά από ενάμιση βδομάδα προετοιμασίας και προπονήσεων η ώρα για το μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι έφτασε, με τους «τριφυλλοφόρους» να διψάνε και να θέλουν σαν τρελοί τη νίκη.

Η Ομόνοια ως τυπικά γηπεδούχο στο σημερινό ματς θα φιλοξενήσεις στις  (19:00) το βράδυ τον ΑΠΟΕΛ με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με Ανόρθωση και Άρη.

Η νίκη στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ κρίνεται ως επιτακτική και ιδιαίτερης σημασίας αφού αν τα καταφέρουν οι «πράσινοι» να την πετύχουν, θα «σπάσουν» και το αρνητικό σερί που έχουν κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους» που τους θέλει να μην πανηγυρίζουν νίκη εδώ και 4,5 χρόνια (τελευταία νίκη τον Απρίλιο του 2013).

Μια πιθανή επιτυχία κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο θα διαγράψει σε μεγάλο βαθμό τις κακές εμφανίσεις που προηγήθηκαν τις προηγούμενες αγωνιστικές, ενώ παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία στους «πράσινους» να «χτίσουν» πάνω στο θετικό αποτέλεσμα για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι σκέψεις που γίνονται για τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι αρκετές από τον Πάμπο Χριστοδούλου, όμως αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι αυτοί που θα κληθούν στο τέλος της ημέρας να καταφέρουν να περιορίσουν τα λάθη (κυρίως μεσοαμυντικά) και να βρουν τον τρόπο να μπορέσουν να προσπεράσουν ή καλύτερα να ξεπεράσουν το δύσκολο εμπόδιο που λέγεται ΑΠΟΕΛ.

Σίγουρα τα κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας είναι τεράστια, αλλά για να μπορέσουν να αποσπάσουν στο τέλος της ημέρας το τρίποντο θα πρέπει να βγουν στον αγωνιστικό χώρο με το απαιτούμενο πάθος, την πίστη και την θέληση, και να επιβληθούν από νωρίς  του αντιπάλου τους.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου όλες αυτές τις μέρες μετέφεραν στους ποδοσφαιριστές τους τις οδηγίες που ήθελαν και τώρα έφτασε η στιγμή να τις εφαρμόσουν στο τερέν. Ο Κύπριος τεχνικός φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα που θα παρατάξει με μια πιθανή να είναι αυτή.

Κάτω από τα δοκάρια ίσως δούμε την μεγάλη αλλαγή με τον Χριστοδούλου να παίρνει την θέση του Φελτχούιζεν ο οποίος έδειξε τρομερές αδυναμίες σε προηγούμενα ματς.

Απ εκεί και πέρα η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τον Γουίλιαμ Σοάρες και τον Φάνο Κατελάρη (κεντρικό αμυντικό δίδυμο) και στα δύο άκρα αναμένεται να αγωνιστεί ο Καντέ με τον Τζαίλσον Αραούχο.

Στην μεσαία γραμμή θα δούμε να παίρνουν θέση τους Μαργκάσα  σε ρόλο κόφτη, ενώ δίπλα του οι προβλέψεις λένε ότι θα αγωνιστούν ο Κανού μαζί με τον Άλεξ Σοάρες.

Πιο μπροστά στην επίθεση, θα δούμε στα δυο «φτερά» να παίζουν ο Χριστοφή μαζί με τον Ζαρσίνιο Αντόνια, και στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Ματ Ντάρμπισαιρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top