ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μοίρασε συγχαρητήρια σε ΑΠΟΕΛ και διαιτησία ο Δημητρίου! (δηλώσεις)

Μοίρασε συγχαρητήρια σε ΑΠΟΕΛ και διαιτησία ο Δημητρίου! (δηλώσεις)

Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του, αλλά και στους διαιτητές του αγώνα, έδωσε μιλώντας στην Primetel μετά το τέλος του “αιώνιου” ντέρμπι, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά τα όσαα ειπε:

“Να συγχαρούμε το ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του, αλλά και τη διαιτητική ομάδα για το εξαιρετικό της παιχνίδι. Αν δούμε το αγωνιστικό κομμάτι, νομίζω συμφωνούν όλοι ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο, με βάση του τι έδωσαν οι δύο ομάδες.

Πληρώνουμε τις ίδιες αδυναμίες εδώ και καιρό, τις ξέρουμε και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να τις διορθώσουμε. Μας ενόχλησε το αποτέλεσμα, αφού δεν μας αρέσει να χάνουμε, αλλά η στεναχώρια μας δεν πρέπει να θολώσει την κρίση μας για την απόδοση της ομάδας.

Στο πρώτος ημίχρονο, η ομάδα που έδειχνε πιο κοντά στο γκολ ήταν η Ομόνοια, ενώ στο δεύτερο κυριαρχήσαμε και σε μία σχεδόν ανύποπτη φάση, δεχθήκαμε το γκολ.

Χάσαμε στη συνέχεια δύο μεγάλες ευκαιρίες και μετά και μπήκε και το δεύτερο γκολ. Κάναμε λάθη, αλλά δεν γίνεται κάθε καλοκαίρι να χτίζουμε από το μηδέν. Θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την παρουσία του και τη στηριξη του και είναι πολύ σημαντικό που χειροκρότησε στο τέλος την προσπάθεια που έγινε.

Τους ευχαριστούμε και είμαστε βέβαιοι ότι με σκληρή δουλειά, θα φτιάξουμε την Ομόνοια που θέλει να βλέπει ο κόσμος μας, αλλά κι εμείς. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top