ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα είναι μακρύς ο Γενάρης για το «τριφύλλι»

Θα είναι μακρύς ο Γενάρης για το «τριφύλλι»

Όσο καλή προσπάθεια και να έγινε ψες από την Ομόνοια στο «αιώνιο» ντέρμπι, όσο κι αν προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου αυτό που στο τέλος μετράει είναι ότι ποδοσφαιριστές, αλλά και κόσμος επέστρεψαν ξανά στα σπίτια τους με «σκύμμενο» το κεφάλι.

Είναι αλήθεια ότι στο ντέρμπι καταγράφηκαν κάποια θετικά στοιχεία από το «τριφύλλι» με τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να δείχνουν αρκετό πάθος μέχρι και την στιγμή που δέχθηκαν το πρώτο τέρμα, όμως οι 17 βαθμοί που χάθηκαν εως τώρα στον φετινό μαραθώνιο αποτυπώνουν την πικρή πραγματικότητα για τους «πράσινους».

Για άλλο ένα παιχνίδι την φετινή σεζόν αυτό που πλήγωσε την Ομόνοια ήταν η κακή μεσοαμυντική της λειτουργία. Ο αντίπαλος της κατάφερε να βρει ή να κάνει καλύτερα τρεις φάσεις όλες κι όλες στο δεύτερο ημίχρονο και μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ.

Απ την αρχή του φετινού μαραθωνίου το «τριφύλλι» φωνάζει δυνατά ότι έχει πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα άλλωστε είναι χαρακτηριστικό και το γεγονός ότι σε 12 αγωνιστικές (χρωστάει παιχνίδι η Ομόνοια) μόνο σε ένα ματς δεν δέχθηκε τέρμα, στο 1-0 επι της ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Συνεπώς, η Ομόνοια είναι αναγκασμένη να πορευτεί με το ίδιο πλάνο και τους ίδιους ποδοσφαιριστές μέχρι τον Ιανουάριο, και από εκεί και πέρα τεχνική ηγεσία και Διοίκηση να ψάξουν να βρουν τους τρόπους με κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ να διορθώσουν τα κακώς έχοντα κείμενα.

Είναι γεγονός ότι το «τριφύλλι» είναι αναγκασμένο να ενισχυθεί σε κάποιες θέσεις (το δήλωσε κι ο Πάμπος στην δημοσιογραφική μετά το ΑΠΟΕΛ), έτσι ο Ιανουάριος του 2018 αναμένεται ιδιαίτερα «καυτός» για την Ομόνοια όσον αφορά το κεφάλαιο μεταγραφών και ενίσχυσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top