ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Ισπανία ο Εκίθα για εξετάσεις!

Στην Ισπανία ο Εκίθα για εξετάσεις!

Ο κεντρικός αμυντικός της Ομόνοιας που αποκτήθηκε την καλοκαιρινή περίοδο ταλαιπώρεται συνεχώς από τραυματισμούς κάτι που τον αφήνουν εκτός δράσης και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του όπως θα ήθελε αυτός αλλά και η ίδια η Ομόνοια.

Ο Μπόρχα Εκίθα μετέβηκε στην πατρίδα του, για να εξεταστεί το πρόβλημα του από γιατρούς της Αθλέτικο Μπιλμπάο αλλά και της Εϊμπάρ, με τον Ισπανό κεντρικό μπακ του «τριφυλλιού» να αναμένεται να παραμείνει για μια βδομάδα εκεί για να περάσει από εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» έχει ήδη μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ωστόσο οι συνεχόμενοι τραυματισμοί που είχε από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στο νησί μας δεν του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί ούτε και ένα λεπτό σε επίσημο παιχνίδι της  Ομόνοιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κι ο Εκίθα αλλά και ο Κάι (παροπλισμένος εδώ και καιρό) αποκτήθηκαν το καλοκαίρι για να κάνουν την διαφορά στο κέντρο άμυνας, ωστόσο οι τραυματισμοί τους, ανάγκασαν τον Πάμπο Χριστοδούλου να ψάξει γι άλλες λύσεις, που φαίνεται ότι μέχρι στιγμής δεν του βγήκαν και πολύ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top