ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Megabet Plus: 2.21 η νίκης της Ντόρτμουντ επί της Τότεναμ

Megabet Plus: 2.21 η νίκης της Ντόρτμουντ επί της Τότεναμ

Το Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει στην προτελευταία στροφή πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και τα πάντα βρίσκονται σε καθοριστικό σημείο. Το επόμενο διήμερο αναμένονται δυνατές αναμετρήσεις, όπου θα κριθούν πολλά για τους στόχους που έχουν οι ομάδες και το μέλλον τους στη διοργάνωση.

Η Megabet Plus για άλλη μια φορά προσφέρει στους παίκτες του στοιχήματος αξιόλογες αποδόσεις στο κουπόνι, με πολλές ειδικές επιλογές προκειμένου να πάτε κερδισμένοι στο ταμείο.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχήματος στην Κύπρο θα είναι πολύ σύντομα και στο διαδίκτυο, οπότε θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

 Ντόρτμουντ-Τότεναμ
Δυνατό ντέρμπι στον 8ο όμιλο ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους. Η Τότεναμ μπορεί να προέρχεται από ήττα από την Άρσεναλ, όμως στην Ευρώπη πάει καλά και θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου. Στον αντίποδα, η Ντόρτμουντ θέλει πάση θυσία το κέρδος για να καπαρώσει την τρίτη θέση. 
 
Στις αποδόσεις της Megabet Plus η Ντόρτμουντ έχει προβάδισμα για νίκη, καθώς ο άσος είναι στο 2.21, ενώ το διπλό για νίκη της Τότεναμ δίνει 3.13. Αναφορικά με την ισοπαλία, η απόδοση βρίσκεται στο 3.58.

Για τα γκολ που θα σημειωθούν, η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 1.63, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 2.28. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση προσφέρει 1.57.

Μονακό-Λειψία
Πολύ καθοριστικός αγώνας διεξάγεται στην Γαλλία, ανάμεσα στην Μονακό και την Λειψία, που θα κρίνει πολλά για το μέλλον των δύο ομάδων. Είναι ένας αγώνας που παίζονται πολλά, οπότε αναμένεται μια δυνατή αναμέτρηση.

Ισορροπημένες είναι οι αποδόσεις της Megabet Plus, καθώς ο άσος για νίκη της Μονακό είναι στο 2.23, ενώ το διπλό για νίκη της Λειψίας δίνει 2.93. Όσον αφορά την ισοπαλία, η απόδοση βρίσκεται στο 3.54.

Αναφορικά με τα τέρματα που θα επιτευχθούν, η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 1.63, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 2.29. Εάν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι η απόδοση είναι στο 1.55.

Μπεσίκτας – Πόρτο
Για τον ίδιο όμιλο, τον 7ο, η πρωτοπόρος Μπεσίκτας φιλοξενεί την Πόρτο, και θέλει τους βαθμούς για να σφραγίσει την πρόκριση. Στον αντίποδα, η πορτογαλική ομάδα θέλει το τρίποντο για να διεκδικήσει ακόμη και την πρωτιά.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus η Πόρτο είναι το φαβορί, καθώς το διπλό είναι στο 2.43, ενώ ο άσος για νίκη της Μπεσίκτας δίνει 3.15. Η απόδοση για την ισοπαλία είναι στο 3.10.

Όσον αφορά τα γκολ που θα σημειωθούν, το over 2.5 τέρματα είναι στο 2.04 ενώ το under 2.5 τέρματα δίνει 1.79. Εφόσον σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση είναι στο 1.81.

Σεβίλλη-Λίβερπουλ
Ντέρμπι κορυφής στον 5ο όμιλο, μεταξύ της Σεβίλλης και της Λίβερπουλ, όπου αναμένεται ότι θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η πρωτιά του ομίλου.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus δεν υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί, καθώς άσος δίνει 2.68, ενώ το διπλό δίνει 2.56. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.48.

Στις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 τέρματα δίνει 1.63, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 2.29. Αναφορικά με την απόδοση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.54.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top