ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα όσα είπαν Δώνης και Ζαχίντ για την κόντρα με τη Ρεάλ (video)

Όλα όσα είπαν Δώνης και Ζαχίντ για την κόντρα με τη Ρεάλ (video)

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει αύριο (21/11) την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι όπου θα πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω από το 100%.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η Διάσκεψη Τύπου του Γιώργου Δώνη και του Γκάγιας Ζαχίντ, οι οποίοι μιλούν για την αναμέτρηση και το πώς αντιμετωπίζουν όλοι στον σύλλογο αυτή την μεγάλη πρόκληση…

Αρχικά μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γκάγιας Ζαχίντ. Πρώτα ερωτήθηκε για τα γκολ του επί της Ομόνοιας λέγοντας «Αισθάνομαι καλά για τα γκολ αφού πήραμε τη νίκη. Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια και νιώθω καλά που πήραμε τη νίκη. Νιώθω καλά στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν δύσκολο στην αρχή αλλά προσαρμόζομαι καλύτερα».

Ακολούθως, για το πως θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης «Νομίζω αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό απέναντι στην Ρεάλ, έχουμε πιθανότητες πρόκρισης και πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να μας νικήσουν στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι στην έδρα μας. Η νίκη απέναντι στην Ομόνοια μας έδωσε αυτοπεποίθηση».

Μετά μίλησε ο προπονητής, Γιώργος Δώνης

Ρωτήθηκε για την παρουσία του κήπερ Πέρεθ με τον Ελλαδίτη κόουτς να απαντά «Γενικώς δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για τους παίκτες μου. Ο Πέρεθ είναι ένας τερματοφύλακας που με την απόδοσή του βοηθάει την ομάδα και με την εμφανισή του και με την επιρροή του στο παιχνίδι».

Για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ στο ΓΣΠ «Είναι συνηθισμένο πλέον να παίζουμε τέτοιους αγώνες. Είναι ευχαρίστηση μας που δίνουμε την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να βλέπουν τέτοιους αγώνες. Ξέρουμε πόσο μεγάλος είναι ο αντίπαλος, αλλά πρέπει να έχουμε θάρρος στον αγώνα. Θα έχει βέβαια ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου, αν είμαι ρεαλιστής».

Ρωτηθείς ο Γιώργος Δώνης εάν υπάρχει το στοιχείο του φόβου παρατήρησε «Πολλές ομάδες που παίζουνε στην διοργάνωση έχουν πολλά προβλήματα στο πρωτάθλημα, και εμείς είχαμε προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει φόβος. Πάντα σε τέτοια παιχνίδια είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος, αυτό βοηθάει σε ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει φόβος υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλο. Πιο πολύ υπάρχει θάρρος αφού είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας».

Κατά το πόσο πιστεύει για πρόκριση του ΑΠΟΕΛ σχολίασε «Φυσικά και το πιστεύω γιατί το δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Ξέρουμε ότι έχουμε τις λιγότερες πιθανότητες αλλά έχουμε και την ρεαλιστική προσέγγιση. Ο βαθμολογικός πίνακας δείχνει ότι έχει 2 βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ και 2 βαθμούς η Ντόρτμουντ, φυσικά και πιστεύω στην πρόκριση».

Εάν του αρέσει το Ισπανικό ποδόσφαιρο παρατήρησε «Υπάρχουν αρκετά πράγματα που θαυμάζω από το Ισπανικό ποδόσφαιρο. Πέραν από την ποιότητα των ποδοσφαιριστών και των ομάδων μου αρέσει το Ισπανικό ποδόσφαιρο γιατί βασίζεται στην τεχνική και την ταχύτητα. Πολλές φορές επιλέγω να δω Ισπανικό πρωτάθλημα».

Σχετικά για τον Μπερτόλιο είπε «Ευτυχώς μου κάνατε την ερώτηση γιατί γράφονται πολλές σε εισαγωγικά βλακείες. Όταν ένας παίκτης λείπει σχεδόν δύο μήνες μπορεί να είναι διαθέσιμοι για προπόνηση αλλά όχι για παιχνίδι. Τέτοια παραδείγματα υπάρχουνε πολλά. Ένας ποδοσφαιριστής με τρεις προπονήσεις φυσικά δεν είναι έτοιμος να παίξεις. Αυτό συμβαίνει και με τον Μπερτόλιο και με τον Ορ. Φυσικά τους υπολογίζω, δεν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί. Ο Μπερτόλιο μπορεί να είναι στην αποστολή αύριο».

Για τον τομέα της ομαδικότητας «Νομίζω είναι σημαντικό απέναντι σε τέτοιες ομάδες να προσπαθείς να δημιουργήσεις. Σε τέτοια παιχνίδια υπάρχει μεγάλη πίεση που κάποιες φορές σε οδηγεί σε σωστές και λανθασμένες αποφάσεις. Θεωρώ ότι εγώ είχα την ικανότητα να δώσω σωστά την πάσα και θα το κάνουν και οι παίκτες μου αύριο».

Δείτε πιο κάτω το βίντεο από τη διάσκεψη: 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top