ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι πινελιές τύπου… Λαβόρδε θα την εκτοξεύσουν

Οι πινελιές τύπου… Λαβόρδε θα την εκτοξεύσουν

Ναι, η Ανόρθωση είναι πρώτη με τους παίκτες που έχει, όμως αν θέλει να μείνει εκεί θα πρέπει να προχωρήσει και σε ενίσχυση. Και αυτό είναι μία ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων, μιας και το βάθος που έχουν οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου δεν το διαθέτει η Ανόρθωση.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Ρόνι Λέβι και η διοίκηση της ομάδας. Σίγουρα επίσημα γίνεται μία προσπάθεια να «προστατευτούν» οι παίκτες που έχουν φέρει την ομάδα μέχρι εδώ, όμως συνάμα είναι δεδομένο ότι θα γίνει και ενίσχυση. Και αν κρίνουμε από τα ονόματα που κυκλοφορούν, τότε η διοίκηση είναι διατεθειμένη να βάλει και το χέρι στην τσέπη.

Φανταστείτε στην σημερινή Ανόρθωση να προστεθεί ο Λαβόρδε στα «φτερά» της επίθεσης και ο Ιτζχάκι στην κορυφή. Δεν θα αποκτήσει άλλη δυναμική η ομάδα; Ο κόσμος δεν θα «ζεσταθεί» ακόμη περισσότερο; Φυσικά… Ακόμη και να μην έρθουν όμως αυτοί οι ποδοσφαιριστές, με τους οποίους υπάρχει επικοινωνία, είναι σημαντικό ο Λέβι να φέρει παίκτες που θα μπορέσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Ισραηλινός έδειξε ότι ξέρει να επιλέγει παίκτες από το πάνω ράφι και από την στιγμή που η ομάδα είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η διοίκηση θα κάνει υπέρβαση για να φέρει παίκτες που θα την ανεβάσουν ποιοτικά. Μεσοαμυντικά όλα κυλούν ρολόι, μεσοεπιθετικά όμως θέλει κάποιες πινελιές που θα την κάνουν πολύ πιο ουσιαστική και αποτελεσματική.

Θα είναι ο Λαβόρδε, θα είναι ο Ιτζχάκι, ο Ίσμα ή μήπως κάποιος άλλος; Ο κόσμος της «Κυρίας» πετάει την σκούφια του να δει τον Λαβόρδε ξανά στο «Αντώνης Παπδόπουλος». Είναι η ώρα όμως να επιστρέψει ο Κολομβιανός; Ο ίδιος το θέλει, ο κόσμος το θέλει, η διοίκηση το θέλει, όμως υπάρχει και το οικονομικό που δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Κεφάλαιο ο Ιανουάριος…
Όπως και να το κάνουμε, όποιες και να είναι οι επιλογές του Ρόνι Λέβι τον ερχόμενο Ιανουάριο θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να πετύχουν. Αν πετύχει διάνα η ομάδα στις κινήσεις που θα γίνουν θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο αγωνιστικά και θα συνεχίσει μία πορεία με στόχο κάτι που στην αρχή φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο. Μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου.

Μπορεί να μην βγαίνουν να το φωνάζουν στην Ανόρθωση ότι πάνε για πρωτάθλημα, όμως η πορεία της ομάδας δείχνει ότι μπορεί να είναι εκεί και να παλέψει. Είπαμε, φθάνει οι επιλογές που θα γίνουν τον Ιανουάριο να δώσουν ποιότητα και επιπλέον βάθος στον πάγκο με πρωτοκλασάτες επιλογές.

Ας μην είναι ο Λαβόρδε ή ο Ιτζχάκι σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό. Πρέπει όμως να είναι παίκτες που θα έρθουν και θα «δέσουν» άμεσα με την ομάδα δίνοντας αυτό που λείπει στην «Κυρία» από τη μέση και μπροστά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top