ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεράστια μεταγραφή! Τον «έκλεψε» από την Ντόρτμουντ

Τεράστια μεταγραφή! Τον «έκλεψε» από την Ντόρτμουντ

Η Άρσεναλ «έκλεψε» από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον επί σειρά ετών chief scout της Σβεν Μίσλιντατ, ο οποίος κρύβεται πίσω από αμέτρητες μεταγραφές που αποδείχθηκαν λαχεία, όπως αυτές των Λεβαντόφσκι, Καγκάβα, Ντεμπελέ και Ομπαμεγιάνγκ.

Το όνομα του πιθανώς δεν λέει τίποτα, παρά μόνο στους απόλυτους μύστες του ποδοσφαίρου, ωστόσο η Άρσεναλ έκανε μία σπουδαία μεταγραφή, κάτι που θα φανεί στην πορεία του χρόνου.

Τα τελευταία 10 χρόνια ο Σβεν Μίσλιντατ από την θέση του διευθυντή scouting της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι αυτός που φρόντισε να γεμίζει με ταλέντο τους Βεστφαλούς, που πάντα είχαν εκπληκτικό ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές τους, που συνήθως ήταν χαμηλού κόστους.

Έχοντας στο βιογραφικό του την ανακάλυψη λαχείων όπως οι Λεβαντόφσκι, Καγκάβα, Ομπαμεγιάνγκ, Ντεμπελέ και πολλών άλλων, ο 45χρονος Γερμανός αφήνει την Ντόρτμουντ μετά από 8 χρόνια και αναλαμβάνει την θέση του chief scout στην Άρσεναλ, μετά την αποχώρηση του Στιβ Ρόουλι, ο οποίος είχε το πόστο από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε ο Αρσέν Βενγκέρ του «κανονιέρηδες».

Την είδηση επιβεβαίωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Μίχαελ Τσορκ να εύχεται τα καλύτερα στον άνθρωπο που συνέβαλλε στην αλματώδη ανάπτυξη της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top