ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπενζεμά και Ρονάλντο το… χειρότερο επιθετικό δίδυμο στην Ευρώπη!

Μπενζεμά και Ρονάλντο το… χειρότερο επιθετικό δίδυμο στην Ευρώπη!

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την Ρεάλ Μαδρίτης, ένα ενδιαφέρον στατιστικό… ρίχνει το επιθετικό δίδυμο Ρονάλντο-Μπενζεμά στα χειρότερα της Ευρώπης.

Οι δυό τους, έχουν σκοράρει αθροιστικά μόλις δύο φορές στην φετινή Primera Division, επίδοση που τους κάνει το χειρότερο επιθετικό δίδυμο στα Top-5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης που έχει όλο το μετρητό του κόσμου για να αγοράζει ότι πιο λαμπερό υπάρχει στον πλανήτη έχει το λιγότερο παραγωγικό δίδυμο στην Ευρώπη! Καρίμ Μπενζεμά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν πάρει φέτος διαζύγιο από το γκολ και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η «βασίλισσα» βρίσκεται στο -10 από την κορυφή.

Αμφότεροι έχουν σκοράρει αθροιστικά μόλις δύο φορές στην Primera Division, επίδοση που τους κάνει το δεύτερο χειρότερο επιθετικό δίδυμο από τις 98 ομάδες που συμμετέχουν στα Top-5 πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Ποιας ομάδας οι επιθετικοί είναι χειρότεροι από τους Μπενζεμά + Ρονάλντο; Μόνο το δίδυμο της ιταλικής Μπενεβέντο που έχει ξεκινήσει με 13 συνεχόμενες ήττες στην Ιταλία. Πραγματικά απίστευτο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top