ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας» (video)

«Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας» (video)

Ο Σωφρόνης Αυγουστή κλήθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπου των ΜΜΕ στην διάσκεψη τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στην Λυών, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο (23/11) στην Γαλλία.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών στο πάνελ ο Απόλλωνας εκπροσωπήθηκε από τον Βαλεντίν Ρομπέρζ ο οποίος με την σειρά του κλήθηκε να μιλήσει κι αυτός για την αναμέτρηση κόντρα στους Γάλλους.

Δείτε τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή:

“Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο που θέλει την κατάκτηση του θεσμού. Ξέρουμε πως θα έχουμε αρκετές δυσκολίες. Θα ψάξουμε να πάρουμε αρκετές εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν και στην Κύπρο. Θα το απολαύσουν οι παίκτες μου αλλά θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας.

Ο πρώτος λόγος ανήκει στον αντίπαλο που είναι μια άκρως ποιοτική ομάδα. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και με τη σειρά μας να κάνουμε τις δικές μας ευκαιρίες. Θα είναι μια καυτή ατμόσφαιρα, απέναντι στην ομάδα που θα φιλοξενήσει τον τελικό. Είμαστε τυχεροί που είμαστε εδώ.

Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο. Περιμένω από τους παίκτες μου να δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και να διεκδικήσουν το καλύτερο από το παιχνίδι”.

Οι δηλώσεις του Βαλεντίν Ρομπέρζ:

«Παίζουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, αλλά έχουμε ακόμα ελπίδες πρόκρισης και θα κάνουμε τα πάντα για να τις διεκδικήσουμε».

Πως περιμένει τη Λιόν:

«Αναμένω ότι ο αντίπαλος θα πιέσει στην αρχή για να πάρει τον έλεγχο. Οφείλουμε να κρατήσουμε μπάλα ώστε να μειώσουμε την πιθανότητα απειλής».

Για τη διαφορά της Λιόν σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι:

«Αυτή την περίοδο η Λιόν είναι στα καλύτερά της. Στις αρχές είχε κάποια προβλήματα αλλά έκτισε στα θετικά αποτελέσματα και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της χρονιάς».

Για τις δηλώσεις του Ζενέσιο:

«Η Λιόν ειναι φαβορί αλλά έτσι ήταν και στο ΓΣΠ. Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής ξεκινώντας από την άμυνα με δική μου εντολή. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά ώστε να μειώσουμε τα λάθη τα οποία είναι μέρος του παιχνιδιού»

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top