ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το’ πε και το’ κανε ο Σωφρόνης! Τι έχασε;

Το’ πε και το’ κανε ο Σωφρόνης! Τι έχασε;

Είχε προαναγγείλει από την Τετάρτη στη συνέντευξη τύπου, ο Σωφρόνης Αυγουστή, ότι θα παίξει ανοικτά η ομάδα τους κόντρα στη Λυόν στην έδρα της. 

Δεν αποδείχθηκε τελικά δήλωση τακτικής, για να “αποπροσανατολίσει” τους Γάλλους. Μόνο η ενδεκάδα που κατέβασε ο Κύπριος τεχνικός, φανέρωνε ότι δεν θα καθόταν πίσω η ομάδα του. 

Από το πρώτο λεπτά φάνηκε ότι οι κυανόλευκοι πήγαν να παίξουν μπάλα και όχι για “κλεφτοπόλεμο”. Το αρνητικό είναι ότι δεν κατάφεραν να βάλουν ένα γκολ (στην ευκαιρία με τον Μάγκλιτσα και στην καλή προϋπόθεση με τον Ζελάγια- απο ισάριθμες σέντρες του “σεληνιασμένου” Γιάκολις), πριν πάρουν το προβάδισμα στο σκορ οι γηπεδούχοι. 

Είναι βαρύ αποτέλεσμα το 4-0, έστω κι αν ο Απόλλωνας έπαιζε με μια ομάδα που εκπέμπει σε πιο ψηλές συχνότητες, που στελεχώνεται με επιθετικούς άλλης κλάσης. 

Ο Αυγουστή επιλέγοντας να παίξει με την… αγαπημένη του επιθετική τακτική, δεν νομίζουμε ότι έχασε πολλά πράγματα. Θα ένιωθε καλύτερα ο ίδιος φυσικά, αν η ομάδα του κατάφερνε να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά ή να μην πήγαινε ο δείκτης του σκορ τόσο… ψηλά για τους “Λιονέ”. 

Αποτελεί “κομπλιμέντο” για τον ίδιο και τον Απόλλωνα, η αναφορά του προπονητή της Λυόν Ζενέσιο, ότι τους κολακεύει το αποτέλεσμα, βάσει της εμφάνισης που είχαν στο παιχνίδι. 

Διαβάστε επίσης: Γιάκολις από άλλο πλανήτη! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top