ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απλά μαθηματικά…

Απλά μαθηματικά…

Με το που είδαμε την αποστολή του ΑΠΟΕΛ, παρατηρήσαμε ότι εκτός έμειναν πέντε σημαντικοί ποδοσφαιριστές όπως είναι, ο Λάγο, Βινίσιους, Αλωνεύτης, Καρλάο και Εφραίμ.

Για τους πέντε προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές τις προηγούμενες μέρες και ειδικά μετά το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, για κανένα από αυτούς δεν υπήρξε ενημέρωση για κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Επομένος με αυτά τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας τα πράγματα είναι απλά. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δείχνει ξεκάθαρα με την αποστολή που ετοίμασε ότι θέλει να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές (μην ξεχνάμε έχει κι αγώνα την Τετάρτη με Ερμή), έτσι ώστε να  έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του φρέσκους για την συνέχεια.

Απλά μαθηματικά! Ο Δώνης ετοιμάζει εκτεταμένο rotation στο ματς με τον Ολυμπιακό για να δώσει ανάσες…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



 Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο αυτή την στιγμή, όμως η επικινδυνότητα είναι μεγάλη γιατί υπάρχουν συνεχώς αναζωπυρώσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Νίκος Λογγίνου, προσθέτοντας ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top