ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αναγκαστικό rotation και το ρίσκο που παίρνει ο Δώνης

Το αναγκαστικό rotation και το ρίσκο που παίρνει ο Δώνης

Ο ΑΠΟΕΛ μετά την «εξάρα» από την Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να επιστρέψει στην Κυπριακή πραγματικότητα και να γυρίσει σελίδα από το Τσάμπιονς Λιγκ, κοιτάζοντας τον αυριανό (25/11) αγώνα με τον Ολυμπιακό ως μια ευκαιρία για να συνεχίσει την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ναι μεν ηττήθηκαν από τους Ισπανούς την περασμένη Τρίτη, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τους πάρει από κάτω αυτό, καθώς στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ μια ήττα από την μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη ήταν μέσα στα πλαίσια και ήρθε φυσιολογικά.

Συνεπώς η ομάδα του Γιώργου Δώνη καλείται να παρουσιαστεί στο ματς με του «μαυροπράσινους» σοβαρή, πειθαρχημένη και αποτελεσματική για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη. Αν αυτό το πετύχει «καθαρίζοντας» και το σκορ, τότε θα ξεγνοιάσει και για την ερχόμενη Τετάρτη που θα έχει ξανά υποχρεώσεις κόντρα στον Ερμή (παιχνίδι που αναβλήθηκε την 1η αγωνιστική).

Ο Γιώργος Δώνης στο ματς με τους «μαυροπράσινους» και κρίνοντας από τις επιλογές που έκανε στην αποστολή της ομάδας του που ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (24/11), θα κατέβει στο γήπεδο με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Σίγουρα αυτοί που δεν θα κληθούν να αγωνιστούν θα είναι ο Καρλάο, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Βινίσιους και Λάγο οι οποίοι θα μείνουν στο ξενοδοχείο.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχοντας στο μυαλό του το παιχνίδι με τους «φτεροπόδαρους» αλλά και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του σπατάλησαν κι αρκετές δυνάμεις μεσοβδόμαδα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, θα προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation για να δώσει μερικές ανάσες και να ξεκουράσει αυτούς που τραβάνε αρκετό κουπί στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

Φυσικά το να προβαίνει ένας τεχνικός σε τόσες αλλαγές σε ένα παιχνίδι αποτελεί και ένα τεράστιο ρίσκο, όμως ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα τους και σε όλους του ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν αυτή, και πιστεύουν ότι όποιους και να επιλέξουν θα κάνουν τα πάντα για να νικήσουν τον Ολυμπιακό και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

Επίσης όπως σας ενημερώσαμε σε άρθρο μας τις προηγούμενες μέρες ο Βούρος, Ζαχίντ, Γκουντίνιο, Πέρεθ και Σαλάι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής με τον Ερμή με τον Γιώργο Δώνη να είναι αναγκασμένος κατά κάποιο τρόπο να δώσει χρόνο σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές κόντρα στον Ολυμπιακό, και στο παιχνίδι με τον Ερμή θα χρησιμοποιήσει κατά πάσα πιθανότητα και χωρίς φυσικά άλλη επιλογή τους πέντε που άφησε εκτός για το τοπικό ντέρμπι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η διαδικασία της απόφασης για την τρίτη θανατική ανάκριση, για τα αίτια θανάτου του Θανάση Νικολάου, ο οποιος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από την γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top