ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Συνελήφθησαν δυο ύποπτοι – Είχε υποψιαστεί ότι του έστησαν καρτέρι και προσπάθησε να διαφύγει

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Συνελήφθησαν δυο ύποπτοι – Είχε υποψιαστεί ότι του έστησαν καρτέρι και προσπάθησε να διαφύγει

Χειροπέδες σε δυο άτομα ηλικίας 42 και 26 ετών από την Λάρνακα, πέρασε η Αστυνομία, τα ξημερώματα της Παρασκευής 10/11, αναφορικά με υπόθεση απόπειρας φόνου που διενεργήθηκε το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόπειρα φόνου στην Λάρνακα – Τον πυροβόλησε δυο φορές Συγκεκριμένα 46χρονος από την Λευκωσία φέρεται να είχε ραντεβού με συγκεκριμένα γνωστά του πρόσωπα στην Ορόκλινη της Λάρνακας. Με την άφιξη του στη περιοχή ο 46χρονος αντιλήφθηκε ότι εκεί υπήρχαν δύο σταθμευμένα οχήματα στο ένα εκ των οποίων καθόταν γνωστό του άτομο 45 χρόνων από τη Λάρνακα και δύο άλλα άγνωστα του πρόσωπα. Επειδή υποψιάστηκε ότι του είχαν στήσει καρτέρι για να του προκαλέσουν βλάβη, ο 46χρονος δεν κατέβηκε από το όχημα του και προσπάθησε να φύγει από τη περιοχή. Στην προσπάθεια του να αποχωρήσει από τη σκηνή, αντιλήφθηκε τον 45χρονο να βγαίνει από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε κρατώντας κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο και αφού τον προσέγγισε σε κοντινή απόσταση, έριξε δύο πυροβολισμούς εναντίον του, πλήττοντας τόσο το όχημα του όσο και τον ίδιο στην ωμοπλάτη. Ο 46χρονος εγκατέλειψε τη περιοχή και οδηγώντας το αυτοκίνητο του μετέβη στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου. ToThemaOnline/ΚΥΠΕ *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top