Ζήτησε να ξεκινήσουν άμεσα οι προαγωγές ο Ιωνάς – Στόχος να ολοκληρωθούν πριν το προεκλογικό
ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ζήτησε να ξεκινήσουν άμεσα οι προαγωγές ο Ιωνάς – Στόχος να ολοκληρωθούν πριν το προεκλογικό

Παρασκευή, 21. Απρ 2017.

Οδηγίες να ξεκινήσουν άμεσα οι προαγωγές στην Αστυνομία, ώστε να μείνει το σώμα έξω από την προεκλογική εκστρατεία έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως Ιωνάς Νικολάου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» την Παρασκευή 21/04, ο Ιωνάς Νικολάου ζήτησε από τον Αρχηγό Αστυνομίας όπως τάχιστα αρχίσουν οι αξιολογήσεις όλων των υποψηφίων για προαγωγή εντός του 2017, ώστε να τελειώσουν πριν από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές.

Οι προαγωγές θα αφορούν όλους τους βαθμούς στο σώμα, από τον λοχία μέχρι τον ανώτερο αστυνόμο και ήδη έχουν οριστεί τα αρμόδια όργανα που είναι η Επιτροπή Αξιολόγησης και το Συμβούλιο Κρίσεως.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι υποψήφιοι για προαγωγή στους βαθμού λοχία, υπαστυνόμου, ανώτερου υπαστυνόμου, Αστυνόμου Β και Α και ανώτερου αστυνόμου είναι μερικές εκατοντάδες και οι θέσεις πλησιάζουν τις 180.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι προαγωγές αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2017.

Να σημειώσουμε επίσης πως παρόμοιες διαδικασίες θα γίνουν και για την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ παράλληλα προωθούνται και οι σχεδιασμοί για αυτονόμηση της.

                


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!127