ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ : Ξεσπάει ο πατέρας του άτυχου Ανδρέα Γιασεμή – «Απειλήθηκαν μάρτυρες»
ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ : Ξεσπάει ο πατέρας του άτυχου Ανδρέα Γιασεμή – «Απειλήθηκαν μάρτυρες»

Δευτέρα, 19. Ιουν 2017.

Σε καταγγελία στην εφημερίδα «Πολίτης», την Δευτέρα 19/06 προέβη ο πατέρας του Ανδρέα Γιασεμή θύματος του τριπλού θανατηφόρου που συνέβη στις 27 Μαΐου στα Πολεμίδια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Μάριος Γιασεμή, συναντήθηκε την Παρασκευή 16/06 με τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον οποίο ζήτησε να ανατεθεί η εξέταση της υπόθεσης στην Τροχαία Αρχηγείου.

Ο Μάριος Γιασεμή, εκφράζει την αγανάκτηση του για την πορεία των ερευνών. Όπως σημειώνεται το δημοσίευμα, ο ίδιος υποστηρίζει πως το μοιραίο πρωινό υπήρχαν τουλάχιστον δύο μάρτυρες που φοβούνται να μιλήσουν διότι απειλήθηκαν.

Ο πρώτος μάρτυρας όπως υποστηρίζει είναι ένοικος γειτονικής κατοικίας που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην αυλή του και ο δεύτερος μια γυναίκα η οποία έπαιρνε βόλτα το σκυλάκι της.

Ο κ. Γιασεμή επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για τον χειρισμό ολόκληρης της υπόθεσης για μια σειρά από λόγους:

Πρώτον, γιατί δεν προστατεύει τους εν λόγω μάρτυρες για να μπορέσουν να μιλήσουν. 

Δεύτερον, ισχυρίζεται ότι καταστράφηκαν ή και εξαφανίστηκαν τεκμήρια από την σκηνή που θα υποβοηθούσαν να εντοπιστεί το όχημα που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Πιο συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι οι φωτεινοί σηματοδότες αντί να κατασχεθούν από την Τροχαία Λεμεσού μεταφέρθηκαν σε αποθήκη στο Δήμο Λεμεσού.

Τρίτον, υποστηρίζει ότι μετά το θανατηφόρο και ενώ υπήρχε στη σκηνή αστυνομικός επέτρεψε σε συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου συλληφθέντα να εισέλθει στο όχημα του και να παραλάβει ύποπτα αντικείμενα .

Τέταρτον, καταγγέλλει την μη άμεση εξέταση του κιβωτίου ταχυτήτων του οχήματος του γιου του για να διαπιστωθεί αν έτρεχε.

Πέμπτον, την μη κατάσχεση του τηλεφώνου του 25χρονου για να εξεταστεί με ποιους είχε μιλήσει και ποιος τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική

Και τέλος, τονίζει την μη έγκαιρη σύλληψη του οδηγού του οχήματος από την Αστυνομία Πολεμιδιών λίγες ώρες πριν το δυστύχημα όταν εξύβρισε χυδαία τους αστυνομικούς.   


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!329